Mmm…. Vanavond eten we spaghetti met zelfgemaakte Italiaanse gehaktballen

Mmm.... Vanavond eten we spaghetti met zelfgemaakte Italiaanse gehaktballen
Sommige gerechten, daar krijg je gewoon nooit genoeg van. Zoals spaghetti met gehaktballetjes. Dat is gewoon altijd lekker. Vooral als je de balletjes zelf maakt. 

Wat heb je nodig (voor vier personen)?

Hoe maak je het?

Dit artikel gaat door onder de afbeelding

  1. Meng het gehakt met de mix voor gehakt en 35 gram geraspte kaas. Maak er balletjes van ter grootte van een walnoot.
  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de balletjes rondom goudbruin. Voeg daarna de tomaten toe en breng deze aan de kook. Zet vervolgens het vuur laag. Duw de tomaten stuk met een houten lepel. Laat de saus in 15 minuten gaar worden, en breng vervolgens op smaak met peper en zout.
  3. Kook ondertussen de spaghetti volgens de verpakking. Laat de paprika uit het potje uitlekken en snijd deze in reepjes. Voeg de paprika en de broccolirijst toe aan de tomatensaus. Roer de saus door de spaghetti, en bestrooi het geheel met 40 gram geraspte kaas.

Bron: AH.nl

LEES OOK: Vegetarisch, gezond en overheerlijk: spaghettipompoen uit de oven

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Wat gebeurt er als je Amerikaanse kinderen Nederlands eten laat proeven?

Het Youtube-kanaal Hiho Kids heeft een serie waarbij ze Amerikaanse kinderen laten...
Lees verder