De moeder-kater versus de vader-kater in 1 treffende foto

Soms wordt je ‘s ochtends wakker, en weet je dat je de avond daarvoor net iets te lang bent doorgegaan. Je kan je nog vaag herinneren dat de woorden ‘nog één wijntje dan’ uit je mond kwamen, maar daarna wordt alles wazig. Al zegt het gebonk in je hoofd genoeg. Dan draai je je om en komt de realisatie: je man heeft ook een kater. Shit!

Je hoop op nog even blijven liggen terwijl je man eruit gaat om de kinderen te vermaken (en misschien zelfs even een ontbijtje te maken) vervliegt als je naar je katerige man kijkt. Universele waarheid no. 1 is namelijk: je man heeft het al-tijd zwaarder. Heb je allebei een verkoudheid? Dan heeft je man het sowieso zwaarder te pakken dan jij. Terwijl jij sniffend en snuitend de boodschappen doet en jullie kinderen in leven probeert te houden, ligt hij met een dekentje op de bank. En dit gaat met katers niet anders.

Blogger Sophie van Instagram-account Tiredandtested plaatste twee weken geleden deze treffende foto waarin ze haar mans kater vergelijkt met die van haarzelf. Terwijl haar man ‘op de kinderen let’ (lees: op de bank ligt te slapen terwijl de kinderen een film kijken), staat zij met haar bonkende hoofd in de keuken eten te maken.

Tsja, wat kunnen we er van zeggen. Misschien zijn wij vrouwen gewoon wat stoerder?

Bron: Instagram

lees ook: 12x Waarom het écht een slecht idee is om een kater te hebben als je kinderen hebt

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Zou jij het overwegen? Tweede Kamer wil dubbele achternaam voor kinderen mogelijk maken

Het is de bedoeling dat kinderen binnenkort de achternaam van beide ouders...
Lees verder