Nou ja!? Kinderdagverblijf waxt ongevraagd de wenkbrauwen van peuters

Nou ja!? Kinderdagverblijf waxt ongevraagd de wenkbrauwen van peuters
Wanneer je als ouder je kind naar het kinderdagverblijf brengt, verwacht je aan het eind van de dag een blij, gezond en gevoed kind terug te krijgen. Wat de meeste ouders niet verwachten, is dat hun kind meteen even vers geëpileerd is. 

Toch gebeurde het twee Amerikaanse ouders, wiens kinderen op de CBC Daycare in Washington zitten. Zowel Alyssa Salgado als Glenda Maria Cruz postten een verontwaardigd bericht op Facebook, over het feit dat er tijdens het verblijf op de opvang duidelijk met de wenkbrauwen van hun peuters geknoeid was.

Het begon toen Alyssa verschillende foto’s op Facebook postte van haar bijna twee-jarige dochter Lilayiah. Op de foto’s is duidelijk te zien hoe haar wenkbrauwen er eerst uitzagen. Daarnaast zie je een foto van hoe de wenkbrauwen van Lilayiah eruitzagen toen Alyssa haar ophaalde van de opvang. Er lijkt niet alleen een hele pluk haar te missen, de huid tussen haar wenkbrauwen ziet er rood en gevoelig uit. Alyssa was zo ontstemd over deze gang van zaken, dat ze er een post aan weidde op haar Facebook. En tot haar verbazing kreeg ze bijval van een andere moeder, met een zoontje op dezelfde opvang.

Glenda’s zoontje is bijna twee, en gaat ook naar de CBC daycare. Ook zij kreeg aan het eind van de dag een ander bewenkbrauwd kind mee dan wat ze die ochtend had afgeleverd. Daarnaast merkte ze dat haar zoon pijn had in zijn gezicht, en liever niet door haar werd aangeraakt rond zijn ogen.

Beide moeders hebben een klacht ingediend bij de directie van de opvang, en inmiddels hun kinderen van het kinderdagverblijf afgehaald.

Bron: Facebook

LEES OOK: Bizar! Deze moeder haar moedermelk veranderde toen haar baby ziek werd

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Muhahaha: Youtube blokkeert advertenties op anti-vaccinatie kanalen

Nadat videoplatform Youtube meerdere klachten ontving van adverteerders dat hun advertenties werden vertoond...
Lees verder