Ook het dochtertje van Serena Williams misdraagt zich in het vliegtuig

10.09.2018 04:50

Beroemde ouders zijn net normale mensen. Natuurlijk zijn er een paar verschillen tussen jouw leven en het leven van een celebrity, de financiële situatie bijvoorbeeld. Maar zelfs met een paar miljoentjes extra kun je geen kind kopen dat altijd braaf is.

Dat bewijst Serena Williams op Instagram. Zij laat zien dat de kinderen van celebrities gelukkig even gestoord doen als de kinderen van de gemiddelde moeder. “Toen ik laatst in het vliegtuig naar huis zat, had Olympia zo veel energie dat ze alleen maar heen en weer door het gangpad wilde rennen” vertelde Serena onder een Instagram post. “Toen ik haar eindelijk stil en rustig had gekregen, kotste ze opeens over mij en het gangpad heen. Ik wil alle moeders eraan herinneren elkaar door dik en dun te steunen” voegde ze er aan toe. Serena moedigde vervolgens andere moeders aan óók hun verhalen te delen, en de hashtag #ThisMama hierbij te gebruiken.

https://www.instagram.com/p/Bm9H8cjlYjm/?taken-by=serenawilliams

En het werkte, bijna 5000 ouders antwoordden met hun eigen, gênante, grappige en hysterische verhalen op deze oproep:

 Op een gegeven moment haakte Serena Williams ook weer in, met nog een verhaal. Dat toont ook weer aan dat de bizarre situaties die moeders tegenkomen, eindeloos zijn.

Lees ook: Hilarie Burton over haar miskramen: Ik wilde mijn zwangerschap niet vieren, ik was veel te bang.