Prachtig bericht van een moeder voor haar zoontjes

06.07.2017 04:50

Zoals we al eerder schreven, het opvoeden van jongens is een vak apart. Natuurlijk heb je met elk kind een andere relatie, maar uit reacties op ons stuk en onze eigen ervaringen zijn er ook veel gelijkenissen tussen de relaties die moeders met hun zoontjes hebben.

Ook deze vrouw, Rachael Boley, merkt iets speciaals. Ze is de moeder van drie zoons en heeft een instagram account aan ze gewijd. Onlangs plaatste ze dit emotionele bericht bij een foto van haar en haar zoontje:

“Een moeder is de thuisbasis van haar zoon. Jij bent zijn thuis. Als hij leert te lopen, zal hij een paar meter van je af waggelen, weer terugkomen, weer een beetje wegwaggelen, en weer terugkomen. Als hij iets nieuws probeert, zal hij naar je kijken, op zoek naar een trotse glimlach. Wanneer hij leert te lezen, zal hij hetzelfde boek aan je voorlezen, 20 x achter elkaar. Omdat je de enige bent die zo vaak naar dit verhaal zou willen luisteren. Als hij een sport gaat spelen, zal hij naar je gezicht zoeken in het publiek. Als hij ziek is, zal hij jou roepen. Als hij iets flink heeft verpest, zal hij jou bellen. Wanneer hij volwassen, en sterk en stoer en groot is en hij moet huilen, zal hij naar jou komen; omdat een man bij zijn moeder kan huilen, zonder zich daar voor te schamen. Zelfs als hij een nieuwe vrouw en eigen huis in zijn leven krijgt ben jij nog steeds zijn moeder; de thuisbasis, de constante factor, als de zon. Zorg dat je dit diep van binnen weer, en al het andere zal op zijn plek vallen.”

https://www.instagram.com/p/BVuOEiWgNXL

Lees ook: 8 Hilarische Instagram-accounts die alle ouders zouden moeten volgen.