Prénatal Mega Mazzeldagen: deze kortingsactie wil je niet missen

24.03.2022 19:13

Ben je zwanger of net ouder geworden? Dan weet je vast hoeveel spullen er nodig zijn voor de babyuitzet en daarna. Of ben je op zoek naar een mooi cadeau voor je kleinkind? Hoe fijn is het dan als er een grote kortingsactie is waar je al deze nieuwe items met veel korting kunt shoppen? Maak je klaar voor de Mega Mazzeldagen!

Mega Mazzeldagen: wanneer zijn ze?

De Prénatal Mega Mazzeldagen vinden twee keer per jaar plaats, in het voor- en najaar. In 2023 begint de kortingsweek van 24 t/m 2 april. De volgende editie van de Mega Mazzeldagen zal plaatsvinden in september 2023.

Dit is waarom je de Mega Mazzeldagen van Prénatal niet mag missen

Tijdens deze kortingsweek kun je flink besparen op hele grote en dure baby aankopen, zoals een kinderwagen, ledikant of autostoeltje. Dit is de perfecte kans om je babyuitzet aan te vullen of cadeautjes te kopen voor vrienden en familieleden die zwanger zijn of net een baby hebben gekregen. Maar wees snel, want de leukste artikelen zijn altijd rap uitverkocht! Maak een wensenlijstje met producten die je nodig hebt of wilt hebben. Houd het lijstje bij de hand tijdens het shoppen om te voorkomen dat je iets vergeet of onbenullige dingen koopt die je eigenlijk toch niet nodig hebt.

Ontdek hier de hoge kortingen tijdens de Mega Mazzeldagen

Tijdens de kortingsweek bij Prénatal krijg je tot 20% korting op bijna het hele assortiment inclusief A-merken. Bekijk hier alvast het overzicht met de meest fijne categorieën:

20% korting op het beddengoed
10% korting op alle ledikanten en wiegjes*
15% korting op alle kinderstoelen*
20% korting op speelgoed*
10% korting op alle kinderwagens*
20% korting op alle baby-, kinder- en zwangerschapskleding
15% korting op alle autostoelen*
15% korting op alle babyfoons

* Let op! Bij sommige categorieën zijn bepaalde merken uitgesloten of gelden er voorwaarden.