We hebben 2x gewonnen!!

17.10.2014 14:08

We hebben dus én de vakprijs én de publieksprijs gewonnen op de Dutch Mom Blog Awards! En we zijn supertrots! Lees dit!

DUTCH MOM BLOG AWARDS 2014 UITGEREIKT

Vorige week zaterdag 13 september 2014, zijn de aller eerste Dutch Mom Blog Awards uitgereikt op het 100% Mama Event in Rotterdam. Dit zijn dé awards voor de beste interieur, fashion en parenting blogs, gericht op het mom segment. UrbanMoms.nl heeft dit event geïnitieerd en georganiseerd. In drie categorien werd er een vakprijs en een publieksprijs uitgereikt en er werd een extra prijs uitgereikt voor het beste blog talent.

De winnaars van de vakprijs werden gekozen door een 4 koppige vakjury: juryvoorzitter Kirsten Jassiesvan Sanoma’s bloggersnetwerk Blogtoday & The Blog Editors, Katja de Jong van Imps & Elfs and friends,Annika Jansen van online boutique Orange Mayonnaise en Vanessa de Kock-Erasmus van het 100% Mama Event.

De winnende blogs zijn:

Het is het eerste jaar dat de Dutch Mom Blog Awards zijn uitgereikt. Initiatiefnemer Esther Buitendijk van UrbanMoms.nl wil met deze verkiezing een podium geven aan de mom blogs in Nederland.

Winnaar categorie Parenting

In de categorie Parenting waren de blogs Famme, Me-to-we, Mini Me & Mommy To Be genomineerd.

https://vimeo.com/106378934

Winnaar VAKPRIJS in de categorie Parenting: Me-to-we
Winnaar PUBLIEKSPRIJS met 49% van de stemmen: Me-to-we

Fun! | Deelbare artikelen | Eigenzinnig en grappig | Scherp geschreven | Goede koppen

jury.002

Me-to-we ging naar huis met twee awards, een prachtige bos bloemen van Flowermoment, een goodiebag t.w.v. ruim €225,00 en een Kyboka outdoor kart t.w.v. €599,00.

 

26058223

 

Nogmaals Esther Buitendijk van Urban Moms: heel erg bedankt! En Fons Sweegers van Kyboka ook! We hebben de kar getest in de Rotterdamse metro, de trein, de Amsterdamse Zeedijk en dit weekend op het strand. Het is een topding!