Reality check: zo oud zouden de baby’s uit je favoriete tv-series nu zijn (ja, je bent oud)

Weet je nog, toen Rachel en Ross Emma kregen in Friends? Of toen Miranda beviel van Brady in Sex and the City? Lijkt gisteren toch? Nou, reality check, beide baby’s zouden vandaag de dag 16 jaar oud zijn…

 

Ben Geller (de zoon van Ross) werd geboren op 11 mei 1995, wat betekent dat hij vandaag de dag 23 jaar oud zou zijn. Dat is maar twee jaar jonger dan Monica was aan het begin van de serie.

2. Emma Geller-Green – Friends

De dochter van Ross en Rachel werd geboren op 4 april 2002. Dat betekent dat ze op dit moment 16 jaar oud zou zijn.

3. Jack en Erica Bing – Friends

De tweeling die Monica en Chandler adopteren in het laatste seizoen van Friends, werd geboren op 6 mei 2004. Dat betekent dat de twee kinderen op dit moment 14 jaar oud zouden zijn geweest.

4. Steve en Kwan Van Gerbig – Gilmore Girls

Lane Kim en Zach Van Gerbig verwelkomden hun tweeling in maart 2007, wat zou betekenen dat de jongen nu 11 jaar oud zouden zijn.

5. Martha Janice-Lori-Ethan-Rupert-Glenda-Carson-Daisy-Danny Belleville – Gilmore Girls

Sookie en Jackson’s dochter met de eindeloze middelste naam werd geboren in mei van 2005. Ze zou vandaag de dag 13 jaar oud zijn.

6. Brady Hobbes – Sex and the City

Weet je nog dat Miranda’s vliezen braken, recht boven Carrie’s prachtige schoenen? Dat is dus 16 jaar geleden. Ja echt, kleine Brady werd geboren op 10 februari 2002. Miranda en Steve zouden tegenwoordig dus ouders zijn van een regelrechte puber in de bovenbouw.

7. Cecilia Marie Halpert – The Office

Jim en Pam werden op 4 maart 2010 ouders van hun dochter Cece. Zij zou op dit moment 8 jaar oud zijn.

P.S. Als je goed oplet, zie je dat bijna al deze baby’s zijn geboren in het voorjaar. Fun fact: dit was vr0eger bijna altijd aan het einde van een seizoen (september tot mei), omdat een geboorte nou eenmaal een leuke seizoensfinale oplevert. Vandaar dus veel lentebaby’s op tv. Tegenwoordig is dat trouwens niet meer, vanwege Netflix en andere streamingsdiensten.

Bron: Buzzfeed

Lees ook: 74 Babynamen voor alle liefhebbers van de tv-serie Friends

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Maak iedereen gek met deze overheerlijke snelle pad thai

Het allerbekendste Thaise gerecht ter wereld, en niet voor niets. Pad thai...
Lees verder