Nog even ontspannen voor de hectische kerstdagen met een snelle Pad Thai

Voordat we ons in het kerstgedrang storten, doen we het nog even rustig aan. Een all-time favoriet van de redactie van Me-to-We is deze lekker snelle Pad Thai van noedels, kip en ei. 

Ingrediënten
4 personen

Bereiden

  1. Doe de noedels in een ruime kom en schenk er kokend water op tot ze helemaal onderstaan. Dek af met vershoudfolie, laat 10 min. staan en giet af.
  2. Pers ondertussen de limoen uit en meng het sap met de ketchup, vissaus en suiker. Snijd de kip in stukjes van 1 cm. Hak de pinda’s grof.
  3. Klop de eieren los met peper en zout. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak de eieren 1 min. Schep uit de wok en houd apart.
  4. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de kip en roerbakmix 4 min. Voeg het ketchup-vissausmengsel, ei, de taugé en noedels toe en roerbak nog 1 min.
  5. Bestrooi met de pinda’s en serveer direct.

Combinatietip:

Lekker met verse koriander en een schijfje limoen.

Lees ook: Dit Moussaka-recept maakt iedereen gelukkig

Geschreven door
More from Anna van Oers

Haha! Deze babies lijken wel heel erg op beroemde mensen…

Ooit wel eens gedacht? ‘Hee, mijn baby lijkt eigenlijk bést wel op...
Lees verder