9 Superrealistische moederschapsfoto’s (alleen gaat het bij ons nou nooit zo…)

08.09.2018 04:50

Echt – deze fotografen snappen precies wat het moederschap inhoudt. Het is gewoon bijna eng hoe dicht ze op onze huid zitten. Zó herkenbaar!

LEES OOK: 31 Waarheden over het moederschap die niemand je nog heeft verteld.

De outdoormoeder

474119175

Schat, ik heb een topidee. Ik wil heel graag terugdenken aan mijn zwangerschap zonder meteen aan die dikke enkels te denken en dat ik op het laatst niet eens meer wilde wandelen. Dus weet je wat we doen? Ik ga even naar de kapper, want  mijn haar zit al 3 maanden voor geen meter. Rijd jij me daarna met de auto even de hei in, dan strompel ik op mijn stiletto’s de zandweg op, en dan snel die foto nemen? Okee? Check!

De shopperdochter

463551843

Naaaaah – mijn dochter weet dus precies wat ik wil hebben. Nee hoor, hier geen theedoeken of glitterende dolfijnbeeldjes van de Xenos. Chantal koopt de beste cadeaus voor me! Een paar Louboutins! In de juiste maat, that’s my daughter.

Zó irritant die rommel!

 80410800

Echt zo irritant, dan kom ik thuis en dan ligt me er een partij speelgoed in de kamer! Ben er zeker een halve minuut mee bezig om weer orde te krijgen in mijn leven. Het is me een hoop werk, kinderen!

De drenkeling

imsis082-003

Nee joh, baby’s zinken helemaal niet! Als je ze maar vroeg genoeg traint komen ze zo weer boven. Ze kunnen veel meer dan je denkt, die kleintjes.

De sexpoes

97976542

Nee joh, die baby heeft helemaal geen effect gehad op mijn seksleven! Je moet er gewoon tijd voor maken, dat is alles. Mijn tip: zorg ervoor dat je altijd – dag en nacht – gekleed bent op een snelle wip! Dan kom je niks tekort.

Het gordijn

512991847

Schat, ik heb even het gordijn aangetrokken, staat het me leuk? Ja? Wat maakt het nou uit dat het doorschijnend is. Het is van op zij. Maak jij dan even een foto? Dan ga ik even lekker ingetogen kijken, een beetje dromerig dacht ik aan als stijl. Ja, mooi zo? Top!

De ik-heb-nergens-last-van-moeder

124812105-2

Ik snap echt niet waar mijn collega’s het over hebben, dat je baby je schema door de war gooit. Je koopt gewoon een grote kalender en een grote kinderwagen en dan kan je gewoon doorwerken, fabelhaft!

Het vaste dutje

483423771

Elke ochtend om 9 uur gaan we eerst even yoga doen en dan als gezin even op bed liggen en ontspannen. Heerlijk! Moeten jullie ook eens proberen. O, je hebt het geprobeerd? Wat? Wilde-ie niet slapen toen het jou uitkwam. Gek…. Misschien toch iets meer volgens een ritme gaan leven, dan lukt het vast! Je kent de truc: rust, reinheid en… juist. Werkt altijd.

De groene dingetjes liefhebber

488612085

Als ik van mijn werk thuiskom, dan heb ik in no time een gezonde maaltijd gemaakt, de keuken is dan ook weer zó opgeruimd en weet je wat helemaal grappig is: ik gooi groene dingetjes over de pasta en dan BEGINT ZE TE JUICHEN! Heerlijk kind.

Lees ook: Oóóó heerlijk! Wine Mom zegt de waarheid over het moederschap.