Zo cool! Angelina Jolie’s trouwjurk stond vol met tekeningen van haar kinderen!

02.09.2014 11:19

Op 23 augustus trouwden superkoppel Brad Pitt en Angelina Jolie in besloten kring op een Frans landgoed. Dat Angelina Jolie er jaloersmakend mooi uit zou zien in haar jurk was op zich wel te verwachten, maar de eerste trouwfoto’s waren alsnog een grote verrassing. Angelina liet namelijk haar kinderen haar Versace-jurk versieren. Superschattig idee toch?

Bij de bruiloft waren ongeveer 20 mensen aanwezig. De 6 kinderen van het stel, Maddox (13), Pax (11), Shiloh (8), Zahara (9), Vivienne (6) en Knox (6), hadden allemaal een grote rol in de bruiloft. De twee oudste kinderen brachten hun moeder naar het altaar, terwijl de anderen de ringen verzorgden en bloemblaadjes gooiden. Daarnaast mochten ze dus ook allemaal hun stempel drukken, letterlijk, op Angelina’s jurk. Hun tekeningen werden vervolgens met de hand op de sluier en de jurk geborduurd. Het resultaat zie je hieronder: Mooi toch?

En Brad had voor de gelegenheid zijn baard afgeschoren…

superschattig idee, laat je kinderen je trouwjurk borduren superschattig idee, laat je kinderen je trouwjurk borduren

 

Wat vinden jullie? Leuk idee om je kinderen zo actief bij je bruiloft te betrekken? Of zouden jullie het toch anders aanpakken?