Vader heeft één regel voor het daten van zijn dochters: ‘vraag het hen lekker zelf’

Je hebt ze misschien wel eens gezien op internet: van die ‘hilarische’ lijstjes waarbij vaders hun voorwaarden noemen voor het daten van hun dochters. Meestal bestaat dit uit een combinatie van dreigementen en beledigingen. Maar niet bij deze vader, die heeft het tenminste echt begrepen. 

Er bestaan veel van dit soort lijstjes, en ze gaan allemaal ongeveer zo:

Deze lijstjes zijn niet alleen creepy (hallo, waar bemoeien die vaders zich mee), maar ook gewelddadig en vrouwonvriendelijk.

Een vader had genoeg van dit stereotype, waarbij vaders zich gedragen als waakhonden die hun ‘bezit’ moeten beschermen tegen anderen, en maakte zijn eigen ‘regels’ voor het daten van zijn dochters. Zijn Facebookpost, begeleid met de tekst ‘I ain’t raisin’ no princesses’ ging afgelopen week viraal.

Hij schrijft: ‘Regels voor het daten van mijn dochters: Je moet hen vragen wat hun regels zijn. Ik voed mijn meisjes niet op tot vrouwen die enkel respect kunnen krijgen als hun vader zich gedraagd als een bezitterige creep. Je moet hen met respect behandelen, en als je dat niet doet beloof ik je dat ze mijn hulp niet nodig zullen hebben om jou op je plaats te zetten.’

Kijk, zo moet het!

Bron: Scary Mommy

Lees ook: Toekomstige vader in shock door bevalling (gaat hartstikke viraal)

 

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Hahaha! 14 x gieren om de hilarische oeps-momenten van deze ouders

Iedere ouder doet natuurlijk zijn uiterste best, maar zelfs de besten onder...
Lees verder