Vader tekent heerlijke strips over het leven met zijn gezin

Jonathan Jui is getrouwd met Tina, en vader van zoontje Bao Bao. Sinds hij vader is geworden merkt hij dat de tijd voorbijvliegt. Daarom is hij begonnen met het vastleggen van zijn leven met zijn gezin in lieve en herkenbare striptekeningen, zodat hij zich deze periode later altijd nog zal kunnen herinneren. 

Dit is Jonathans gezin

Soms heb je als ouders gewoon even een family-meeting in de badkamer. De geur is meestal niet om over naar huis te schrijven.

Gelukkig zijn er andere geuren waar je wel van kunt genieten. Tenminste, zo lang het kan…

Baby’s zijn magisch. Alles wat zij aanraken wordt automatisch megaschattig. Voor volwassenen ligt dat toch net even anders.

Jonathan neemt ‘s ochtends al hij gaat werken altijd het vuilnis mee naar buiten. Dit heeft ertoe geleid dat zijn zoon denkt dat dit zijn werk is. Dat zegt hij tenminste tegen zijn moeder (‘Papa werk, papa vuilnis brengen’).

 

Jonathan en zijn vrouw hebben hun zoon geleerd dat boekjes kunnen helpen bij het poepen. Dus als Bao Bao nu zijn vader op de wc ziet, voorziet hij hem altijd even van wat leesvoer.

Soms is de verleiding om wraak te nemen voor je gebroken nachten groot, maar meestal kan je het toch niet over je hart verkrijgen. Kinderen zijn gewoon té schattig.

Samen douchen is gezellig, maar soms gaat het even mis… (oeps!)

Een van de leukste dingen van het vaderschap: speelgoed voor jezelf je kind uitzoeken.

Het blijft knap hoe de smaak van kinderen tegelijkertijd zó onontwikkeld en zó specifiek kan zijn.

Het allerergste wat er kan gebeuren, is als je de bedtijd mist. De voorraad aan opgekropte energie en hyperactiviteit die dan loskomt…

Bron: Bored Panda

Lees ook: Deze 14 illustraties vatten perfect samen wat het vaderschap inhoudt

 

 

 

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Zo cool! Angelina Jolie’s trouwjurk stond vol met tekeningen van haar kinderen!

Op 23 augustus trouwden superkoppel Brad Pitt en Angelina Jolie in besloten...
Lees verder