De allerleukste vakanties voor single parents! (En win een reis!!)

23.03.2015 12:17

Deze zomer alleen met de kinderen op vakantie? En geen zin om alleen maar tussen de gelukkige gezinnetjes te zitten? De nieuwe reisorganisatie Maris Life biedt nu zonvakanties aan voor single parents. Geen gedoe met daten of koppelen – gewoon met gelijkgestemden aan het zwembad hangen.

Een van de moeilijkste vragen van single parent zijn is: hoe moet het met de vakanties? Natuurlijk – je kan samen met vrienden of je broer/zus op vakantie gaan, maar hoe lang dan? De volle drie weken is dan ook wel veel gevraagd. Alleen erop uit dan? Kan ook, maar zelf de tent opzetten is wel een dingetje. Een hotel of complex dan maar? Tja, dan zit je daar ’s avonds op je balkon, met je boekje, de kinderen spelen, en overal om je heen zitten stelletjes lekker samen aan een wijntje?
Hm.

Voor vaders en moeders die in deze fase zitten hebben twee vrouwen (een single moeder en een stiefmoeder) een nieuw concept verzonnen. Zij weten als geen ander in welke situaties je komt als je opeens een hele zomervakantie door moet brengen zonder partner en met kinderen.

Gewoon, lekker bij het zwembad liggen, de kinderen die met elkaar kunnen spelen en af toe met elkaar lachen en socialisen. 

Daarom hebben ze op een paar geweldige vakantielokaties een concept neergezet voor een tiental alleenstaande ouders. Via hun reisorganisatie Maris Life kun je in bestaande hotels vakanties boeken voor jou en de kinderen. Je zit dan gewoon tussen de gezinnetjes, maar je weet dat in dat hotel nog meer ouders zijn die met dezelfde behoeftes rondlopen. Ouders met kinderen die Nederlands spreken, die lekker alleen op vakantie gaan, maar die het ook leuk vinden om af en toe eens ’s avonds samen te eten – of niet, want alles mag bij Maris Life. De plekken zijn divers: van een groot, tropisch hotel aan de Costa del Sol tot een intiem familiehotelletje in het Griekse Molyvos.

agiasos shutterstock_61300429

Als je via hen een reis boekt, zorgt de organisator ter plekke voor een leuke welkomstborrel voor de ouders en kinderen. De eerste of tweede dag is een leuke excursie waaraan je (gratis) kunt deelnemen. De rest van de vakantie weet je dus precies bij wie je even kunt aankloppen voor een kop koffie, borrel of andere gezelligheid.

shutterstock_194214641 kopieMAS_croatia-beach_201406230831185

Het fijne is ook dat het nadrukkelijk géén datingreis is. Want ook singles hebben vakantie, ja?! Gewoon, lekker bij het zwembad liggen, de kinderen die met elkaar kunnen spelen en af toe met elkaar lachen en socialisen.
Er is ook een Kids Club voor alle leeftijden en voor ouders de zekerheid dat er gelijkgestemden in het hotel logeren. Zo kun je nog eens een borrel drinken of lekker lang natafelen.

Me-to-We mag een 8-daagse reis weggeven onder een alleenstaande ouder! Wie verdient volgens jou een ontspannen éénoudervakantie aan de Spaanse Costa del Sol de meivakantie? Of ben je er zelf aan toe? Laat het ons weten via oproep@me-to-we.nl. De gelukkige ontvangt voor 1 april bericht.
10411324_642345579226476_2814481327656764195_n

Maris Life: de leukste single parents vakanties! Ben je op zoek naar een compleet verzorgde vakantie voor single ouders die alleen met hun kind of kinderen (van 0 tot 18 jaar) op vakantie willen? Ga dan mee! Onze bestemmingen zijn met zorg uitgekozen, scherp geprijsd en altijd kindvriendelijk!

 

Me to we trekt uiterlijk op 1 april een winnaar en informeert via de mail wie de winnaar is 

Vertrek op 4 mei 2015
Verblijf in vier sterren hotel Torreblanca op basis van All Inclusive voor 1 volwassenen en 2 kinderen 

De vlucht wordt uitgevoerd door Corendon Airlines of Corendon Dutch Airlines

De reis is niet overdraagbaar of inwisselbaar voor contanten
Niet geldig op reeds bestaande boekingen of boekingen via wederverkopers van Corendon/Maris Life 

Over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd