Vrouwelijk orgasme is de beste start voor een gelukkige baby!

23.08.2019 00:10
orgasme vrouw baby

Barbara stuitte net op een persbericht van de Universiteit van Austin. Had je een orgasme bij het maken van jullie kind? Dan krijg je een tevreden baby!

Moet je dit zien! Ik lag helemaal in een deuk. Ik ben klaar met kinderen maken, maar als jij er nog een wilt, zou ik maar lekker aan de slag gaan met die tweede!

NIEUWS:
Orgasme vrouw zorgt voor tevreden baby’s

Als de vrouw een orgasme heeft bij het maken van een kind, is er 71% meer kans op een baby die meteen doorslaapt. Dat maakt de Universiteit van Austin morgen bekend.

Onderzoekers van de Universiteit van Austin hebben ontdekt dat als een vrouw klaarkomt bij de daad waarbij een kind wordt gemaakt, het stel 71% meer kans heeft op een tevreden baby die meteen doorslaapt.

Bij een orgasme komt het hormoon oxytocine vrij, ook wel het knuffelhormoon genoemd. Als dat hormoon vlak voor de eisprong de eicel weet te bereiken, neemt de eicel en alter het embryo die eigenschappen met zich mee. Een tevreden baby is een kind dat makkelijker inslaapt, als het wakker wordt, zichzelf weer in slaap krijgt en overdag meer ontspannen is dan een baby die een start had zonder oxytocine.

Ook in hun latere leven hebben mensen waarschijnlijk baat bij oxytocine in de oorsprong ban hun bestaan. Ze hebben minder vaak last van alcoholisme en scheiden minder vaak.

De onderzoekmethode en de exacte resultaten worden morgen bekendgemaakt.

Nou, dus als je bezig bent met een tweede, zou ik dit maar even forwarden naar je vent!

Lees ook: Beeldschoon: foto’s van een bevalling. Pijn, liefde en geboorte in beeld