Waarom de makers van Teletubbies de Nobelprijs voor de Vrede verdienen!

30.11.2015 04:31

Dat je héél even kunt koken. Of douchen. De krant lezen. En dan zonder dat de kinderen met elkaar gaan vechten – of aan jouw rok hangen. Zeg nou zelf: hoe relaxed is het spitsuur dankzij de beeldschermen?

[Ad]
“De Nobelprijs voor de Vrede,” zei een vriendin met een baby-tweeling ooit tegen me. “Dat hebben de makers van Teletubbies verdiend.”
Dat eerste jaar met de tweeling waren voor haar niet om door te komen. Douchen? Ging niet. Even een telefoontje? Er was er altijd wel één die begon te huilen. Koken? Haast onmogelijk.
Totdat ze tv gingen kijken.
Dan zette ze de baby’s ieder in een wipstoeltje voor Teletubbies en had ze héél even haar handen vrij. Negen maanden waren ze – een heerlijk moment.
Toen ik daarna mijn eerste kreeg, telde ik de maanden af tot hij aan Teletubbies toe was. Ik had dan wel geen tweeling, maar wel een heel heftig kind en ik kon niet wachten tot ik ook héél even iets anders kon doen dan met hem rondlopen. Na 9 maanden was het dan zover: toen kon ik m eindelijk voor Teletubbies zetten. En wat een rust gaf dat, die 20 minuten per dag, meestal verdeeld over 3 x 7 minuten want stilzitten doen baby’s natuurlijk niet, waren werkelijk een zegen.
De Nobelprijs voor de Vrede, ik ben het er helemaal mee eens!

En als we dan toch bezig zijn met prijzen uitdelen: wat een zegen is het, die tablet. Na een lange werkdag langs de crèche en dan de bso – nog even de supermarkt in want toch weer geen vers brood in huis voor morgen. En dan thuiskomen, kinderen op de iPad / Jeugdjournaal / Wat dan ook… en dan rustig koken.
Zeg nou zelf: dat grenst aan me-time, toch?
Ik ben dan ook heel blij dat ik in deze tijd leef, waarin je digitale tv hebt, tablets en internet. Toegegeven, ik las vroeger gewoon een boekje, wat ook best wel ging, maar mijn broer bijvoorbeeld brak de tent af tussen half zes en zes als mijn moeder probeerde te koken. Nou, dat doen die van mij ook regelmatig als het geen ‘beeldschermdag’ is (drie avonden per week bij ons, als ik niet hoef te werken en dus tijd heb om het eten voor te bereiden). Met andere woorden: we kunnen nog zonder maar mét is wel rete-relaxed!

LEES OOK: Wauw! Met al deze tv-series kom je de winter wel door!

Superhandig is het dan dus ook als je alles op orde hebt – televisie, internet en mobiele telefonie. Met Combivoordeel van Telfort gooi je al je abonnementen op één hoop en het wordt ook weer een stuk interessanter .Want je kunt meteen kiezen voor een TV pakket met wel 500 kinderseries en zelfs een pakket met Baby-tv! Ik zeg: Nobelprijs!

 

TelfortWat is CombiVoordeel?
Combineer abonnementen van Telfort en profiteer iedere maand van extra voordeel. Kies voor het voordeel dat het best bij jou, je partner of je gezin past. Hoe meer Telfort producten je hebt, hoe meer voordelen je hebt om uit te kiezen.
Kijk samen gratis de nieuwste series en films via HBO. Kies voor extra lang bellen en internetten op je mobiel met 2x zoveel minuten en MB’s voor iedereen bij jou in huis. Of ontvang € 5,- korting op je factuur.
Kijk voor meer informatie op: https://internetshop.telfort.nl/combivoordeel

Dit is een gesponsord bericht, maar de inhoud is 100 procent van mij. Lees hier alles over ons advertentiebeleid. 
Advertisement