Waarom Fruittella mijn favoriete snoepje is + winactie!

Als wij vroeger op vakantie gingen had mijn moeder altijd een rolletje Fruittella in haar tas. Gingen we met het vliegtuig dan kregen we tijdens het opstijgen een Fruittella tegen dichtzittende oren. Dan helpt het zuigen op een snoepje namelijk heel goed. Maar vaak was het rolletje al op voordat de bordjes ‘riemen vast’ aan gingen en we richting de startbaan taxi’den. Verder snoepten wij bijna nooit thuis, maar als we ergens heen gingen was het feest en ging de Fruittella mee. Het snoepje roept dan ook een heerlijk nostalgisch gevoel bij mij op. Ik zie mezelf nog zitten, tussen mijn twee broertjes in op de achterbank, vechtend om het laatste paarse vierkantje. Bosbessen, die vonden we allemaal het lekkerst.

fruittellaNu ik zelf moeder ben van twee kleine jongetjes en we deze herfstvakantie weer op pad gaan, kocht ik alvast een rolletje Fruittella in de supermarkt. Mijn kinderen geef ik vrijwel geen snoep, maar vakantie betekent: feest, en dus krijgen ze straks – net als ik vroeger – allebei een Fruittellaatje. En mijn vriend en ik de rest van het rolletje, haha.

Even een opfrissertje, want Fruittella is meer dan het “vierkante snoepje” met lekkere fruitsmaak. Er zijn namelijk ook Fruittella Dummy’s en de Lange Jans, die sticks in verschillende vrolijk gekleurde verpakkingen. Fruittella Dummy zijn die doosjes met heel veel kleine snoepjes erin die je vroeger op een partijtje vaak kreeg uitgedeeld. Heerlijk!

En weet je wat nou zo leuk is? In het teken van de Kinderboekenweek die vorige week plaatsvond, heeft Fruittella Dummy een speciale Dummie de Mummie actie in het leven geroepen. Dummie de Mummie is een populaire kinderboekenreeks geschreven door kinderboekenschrijfster Tosca Menten. Hoe doe je mee met de winactie? Koop een Fruittella product, ga naar de speciale actiepagina www.Fruittella.nl/actie, upload je kassabon en maak kans om één van de honderd prijzenpakketten te winnen t.w.v. 60 euro. Winnaars mogen met het hele gezin naar het Rijksmuseum van Oudheden, waar je een speciale Dummie de Mummie speurtocht kunt doen. Hoe leuk!

  • dummy

    N.B. Wees niet getreurd als de actie niet bij jou in de winkel te zien is, je kan alsnog meedoen.

    Wil je meer informatie over Dummie de Mummie? Klik dan hier en ga naar de speciale website.

fruittella-logo
Dit bericht is gesponsord door Fruittella, maar de inhoud ervan is van onszelf.
Ga voor meer informatie over Fruittella naar www.Fruittella.nl.

 

Geschreven door
More from Philippine Dankelman

Van koffiedate tot verjaardag; de 6 leukste zwangerschapsoutfits voor de lente op een rij

Leuke zwangerschapskleding vinden is altijd wel even een dingetje. Het is vaak...
Lees verder