Waarom die Samsung wasmachine met dat luikje dus echt heel handig is

AdvertisementKen je dat? Dat je een hele dag hebt om lekker op te ruimen en de was te doen en dat je dan nét de wasmachine aan hebt staan – en dan nog een stinkende gymtas bij de kapstok vindt? Met deze Samsung AddWash is dat geen probleem: die kan er tot diep in het wasprogramma gewoon nog bij!
[Ad]

Op vrijdag ben ik altijd ‘vrij’. Dat betekent dat ik in principe niet hoef te werken, maar in plaats daarvan de hele dag op en neer ren naar school (brengen, halen voor lunch, brengen na lunch, halen van school, brengen naar judo, halen van judo en dan is het 17 uur), ook nog de hele dag probeer op te ruimen en vooral: te wassen.

Samsung was

Gymkleren, plasbroeken, overhemden, wollen truien – en heel veel jongenskleren maatje 110 & 134. Die dag ren ik het hele huis door, op zoek naar dingen die gewassen worden, en dan sorteer ik ze en dan kan het feest beginnen: draaien maar. Maar dan gebeurt er altijd dit: je komt nog een sok / stinkende gymtas / plasonderbroek tegen en dat is altijd als de wasmachine al draait.
Met mijn vorige wasmachine moest ik ‘m dan stopzetten, wachten tot die deur open kon (tik-tik-tik), en dan weer verder (als je al op tijd was). Met de Samsung AddWash hoeft dat allemaal niet meer. Die heeft een speciaal luikje voor die ene vergeten sok die de was nét afmaakt en die je tot ver in het wasprogramma kan openen >>>

Samsung

Handig hè?? En wat ook heel handig is: de Samsung AddWash heeft een app die je op je smartphone of tablet precies vertelt wanneer de was klaar is. Ook kan je ‘m op afstand aanzetten als je bijvoorbeeld weet dat je over een uur thuis bent. Zo heb je altijd een verse was die je op kan hangen zodra je thuis bent.

Dus… Op mijn vrije dag ga ik nu naar de speeltuin, terwijl ik de was heb aanstaan. Dan krijg ik vanzelf een seintje wanneer ik de was kan ophangen. Nice!

Kijk hier voor meer informatie over de Samsung Addwash.

samsungPS ook fijn 1: de Samsung AddWash heeft een programma van 59 minuten, waarin je de hele was met koud water kunt doen. Dat komt door een EcoBubble-systeem, met van die bolletjes aan de binnenkant van de trommel, waardoor alles goed schoon wordt – ook met koud water en binnen een uur.

PS ook leuk 2: deze wasmachine heeft een speciaal baby-wasprogrammaatje om je superzachte rompers superzacht te houden.


Dit is een gesponsord bericht. Ik mocht als blogger de Samsung AddWash testen. Dit zijn mijn eerlijke bevindingen. Lees hier alles over ons advertentiebeleid.

Geschreven door
More from Barbara van Erp

16 dingen die echt véél belangrijker zijn dan nu op vakantie gaan

De kinderen hoeven een week niet naar school, Thomas hoeft een week...
Lees verder