Waarom wij niet kunnen wachten tot het zondagochtend is!!

03.09.2015 02:06

O jongens, even héél wat anders: vanaf deze zondagochtend is er een nieuw tv-programma op de VPRO. Poesjes. Met in de hoofdrol 5… poesjes! En de stemmen worden gedaan door Hans Teeuwen, Sander van Lucky TV en Plien & Bianca. Ontbijtje, dekentje  kinderen tegen je aan en lachen maar. Wij hebben er zo’n zin in!

Poesjes is een nieuwe ‘real life’ VPRO-serie over de avonturen van een ‘poezenfamilie’, die in een groot poppenhuis woont op de Kattenlaan 9. Daar woont moederpoes Mimi met haar kittens; Django, Kaat, Lotje en Patrick. Vader Lucas werkt in het buitenland als muizenvanger. Als moeder Mimi elke ochtend naar haar werk gaat, belooft de luie oom Boudewijn op zijn nichtjes en neefjes te passen.

Poesjes wordt gemaakt met echte katten, maar de stemmen zijn ingesproken door bekenden. Misschien ken je ze wel? De stemmen zijn ingesproken door: Plien van Bennekom (bekend van ‘Zaai’), Hans Teeuwen (cabaretier) Freek Bartels (musicalster), Sander van de Pavert (bekend van ‘Lucky tv’) en nog veeeel meer. Bekijk onze wie is wie en maak vast kennis met de karakters!

Vanaf zondag 6 september elke zondag om 9.00 uur op NPO Zapp.