Wait what? Kate Middleton draagt exact hetzelfde jurkje als Rosemary uit Rosemary’s Baby

Wait what? Kate Middleton draagt exact hetzelfde jurkje als Rosemary uit Rosemary's Baby
Oplettende Twitter gebruikers viel iets op aan de presentatie van Kate en Williams derde kind. Een grapje van Kates stylist, of misschien wel van haarzelf? Of een teken dat we op zoek moeten naar een goede priester? 

Toen Kate Middleton op 23 april enkele uren na de geboorte van prins Louis Arthur Charles op de trappen van het ziekenhuis verscheen voor het eerste fotomoment, zagen veel mensen direct de gelijkenis tussen haar jurk en die van prinses Diana, nadat ze in 1983 beviel van prins Harry. Er was echter een oplettende Twitter gebruiker die een nog veel treffender gelijkenis opmerkte.

Het rode Jenny Packham jurkje van Kate Middleton is namelijk bijna identiek aan de rode jurk die door Rosemary Woodhouse (Mia Farrow) wordt gedragen in de horrorfilm Rosemary’s Baby uit 1968. Juist ja, die film waarin Rosemary zwanger blijkt de zijn van Satan’s baby… Wij weten niet wat dit precies zegt over de Kate en Williams jongste telg, maar wij zouden voor de zekerheid misschien toch maar wat wijwater inslaan.

Bron: Harpers Bazaar

LEES OOK: Kate Middleton praat openhartig over haar worstelingen met het moederschap

Sanne (25) woont samen met haar vriend en heeft nog geen kinderen. Die wil ze voorlopig ook nog niet, maar door haar werk bij Me to We komt ze in ieder geval zeer goed beslagen ten ijs als het zover is.

Lees ook
Geschreven door
More from Sanne Mulder

In de meivakantie genieten van dit prachtige uitzicht? Het kan op Sicilië

Een grillige kustlijn met rotsen, en daarachter een diepblauwe zee. Wie droomt...
Lees verder