Wat deze moeder op facebook plaatste werd meer dan een miljoen keer gedeeld

De moeder van een meisje van maar 16 jaar oud plaatste een tijd geleden een Facebook bericht op de pagina van haar dochter. Ze wilde andere ouders bewust maken van wat alcohol kan doen met een puber. Haar dochter was namelijk bijna overleden na het drinken van twee bier en zes shotjes. Lees hier het vertaalde bericht.

“Ouders, besteed aandacht hier aan:

Dit is hoe 2 bier, 2 shotjes Captain Morgan, 2 shotjes Apple Pie Moonshine, 2 shotjes whiskey en een handvol aan in alcohol gedrenkte bosbessen eruit zien bij een 16 jarige.

Mijn dochter en haar nicht besloten afgelopen nacht om voor zichzelf een feestje te houden toen ze 2 uur lang alleen thuis waren in het huis van hun vader. Ze plunderde het drankkastje en toen mijn ex-man thuiskwam trof hij de meisjes dronken aan, en onze dochter buiten bewustzijn. Hij haastte zich met haar naar het ziekenhuis in Wyoming, en wij ontmoetten we elkaar daar.

LEES OOK: De brief aan haar overleden man die viral ging

1411704146871_Image_galleryImage_Taylor_Nelson_at_the_hosp1411704256572_Image_galleryImage_Taylor_Nelson

Toen ik daar aankwam werd ik snel naar de eerste hulp geleid, waar mijn kind op een brancard lag. Ze was bedekt met dekens om onderkoeling tegen te gaan. Haar lichaamstemperatuur was slechts 35 graden Celcius. Via het infuus werden er vloeistoffen in haar lichaam gepompt. Één van de buisjes in haar keel liep tot in haar buik om doorlopend de vloeistoffen die hier in zaten weg te zuigen.

Het gehele team van de eerste hulp heeft drie pogingen moeten doen om Taylor te intuberen, waardoor haar keel openscheurde. Dit moest gebeuren omdat ze niet meer in staat was zelf de ademen. Rond middernacht werd ze met spoed naar een ander ziekenhuis gebrand.

De symptomen bij mijn dochter werden veroorzaakt doordat het promillage aan alcohol in haar bloed het niveau .43 had bereikt, wat vijf keer de toegestane hoeveelheid is en zelfs nog hoog genoeg is om een volwassen man te doden.

De doktoren waren erg stellig over het feit dat als haar vader niet zo snel was geweest, ze zonder twijfel thuis zou zijn overleden. Wij, enkel door de gratie van God, zullen deze week niet ons kind begraven, maar alleen omdat we ontzettend gezegend zijn.

En ontzettend geluk hebben.

Wat een feest.

Ik hoop dat mijn dochter en mijn nicht begrijpen hoeveel geluk ze hebben gehad. Ik hoop dat dat ze hieruit een waardevolle les leren en ik hoop dat door deze ervaring te delen, te kunnen voorkomen dat een ander kind haar leven verliest door alcohol.

Aan de ouders: twee uur, ze waren maar twee uur alleen thuis.

Aan kinderen: twee bier en zes shotjes was alles wat nodig was om dit meisje bijna van het leven te beroven.

Deel alsjeblieft dit bericht, draag bij aan het bewustmaken van de gevaren van alcoholvergiftiging en comazuipen onder tieners.

Ik had nooit verwacht me ooit in zo’n situatie te bevinden.

Mijn dochter Taylor ook niet.

Misschien hadden we dit wél moeten doen.”

1411704269645_wps_8_10151332

Bron: Trendnova.nl

 

 

 

 

Geschreven door
More from Anna

Bizar: deze moeder gaf haar dochter tot haar 9e borstvoeding

Een moeder uit Groot Brittanie heeft onlangs haar borstvoeding van haar 9-jarige...
Lees verder