Wat een uitvinding: dankzij deze LEGO-tape struikel je niet meer over die ellendige blokjes

Wat een uitvinding: dankzij deze LEGO-tape struikel je niet meer over die ellendige blokjes
Niks pijnlijker dan ‘s ochtends met je blote voeten op van die kleine, felgekleurde LEGO-blokjes stappen. Ondanks dat je dan wel meteen wakker bent, word je er verder niet heel vrolijk van. Gelukkig komen twee ontwerpers uit Kaapstad met dé oplossing: LEGO-tape, waardoor die blokjes voortaan niet meer altijd op de tafel of de vloer hoeven rond te zwerven. 

De dubbelzijdige tape met de naam ‘Nimuno’ is flexibel en kan in stukken worden geknipt, waardoor kinderen niet meer altijd op een speciaal bord, aan tafel of op de grond hoeven te spelen maar bijvoorbeeld ook de muur, ander speelgoed of de koelkast als speeloppervlak kunnen gebruiken. Ook zijn er ineens veel meer mogelijkheden, want met de tape bouw je binnen no-time hele rivieren, bruggen en heuvels. Super leuk!

Het project is tot stand gekomen dankzij crowdfunding op Indiegogo, waar de tape inmiddels ook besteld kan worden (ze leveren wereldwijd!). Voordat je de tape daadwerkelijk in huis hebt, moet je helaas nog wel even geduld hebben. Vermoedelijk vinden de eerste leveringen plaats in juli.

Lees ook: Speciaal voor kleine legofans: naar ‘World of Bricks: the LEGO Experience’

(Bron: Boredpanda

Geschreven door
More from Lisa

Snelle pastasalade met mozzarella en spekjes (ook handig om mee te nemen!)

Of je nu op zoek bent naar een recept dat je snel...
Lees verder