Wauw! Je kan nu mijn droomslaapkamer winnen! Hoe tof is dat?

21.09.2015 03:06

Jongens – lees even mee, want als je het goed doet, kun je dus een hele Auping slaapkamer winnen. Ik doe mee aan de Auping Styling Contest en ontwerp, samen met een stylist van vtwonen, mijn droomslaapkamer. En het leuke is dus dat niet IK maar JULLIE die slaapkamer kunnen winnen!

Slapen – ik heb het jarenlang niet gedaan. Mijn jongste ging pas goed slapen toen-ie ruim 2 jaar was. Nu is hij 3 en slapen we eindelijk weer. Een mooi moment om eens na te denken over je slaapkamer, want wat heb je aan een goed bed als je toch niet slaapt? En toen werd Me-to-We gevraagd om mee te doen aan de Auping Styling Contest waarbij de Auping Essential centraal staat, een bed dat in alle interieurs past. Het is een wedstrijd waarbij een van de stemmers (jullie dus straks!!) mijn droomslaapkamer kunnen winnen.

Hier zie je hoe het werkt:
Hoe werkt het?
Vorige week ben ik met twee collega-bloggers (Anne van YourLittleBlackBook en Jantine van April&May) rondgeleid door de head quarters van Auping, een volledig Nederlands bedrijf dat sinds 1888 vanuit Deventer opereert en inmiddels bedden maakt voor de hele wereld. Dat is een enorme logistieke uitdaging, want alle bedden zijn weer anders samengesteld. Omdat iedereen zijn eigen stijl bij elkaar kiest. De één wil een zwart frame met een blauw bord, de ander weer een helemaal witte. De een wil alles erop en eraan, de ander alleen een frame en een bodem met hoofdbord. Dat wordt allemaal in Deventer verwerkt, en zo georganiseerd dat iedereen binnen een paar weken zijn bed op maat heeft. De Auping Essential bestaat uit een frame, die je in verschillende kleuren kan kiezen, een spiraalbodem en een hard hoofdbord waar je ook weer stof op kan laten zetten – of juist niet!

Aup EsPicMonkey Collage

De splinternieuwe fabriek is superschoon, de bedden en matrassen worden grotendeels met de hand gemaakt, elke onderdeel wordt door mensen gecontroleerd, alle materialen komen van dichtbij (alleen de schroeven worden kant-en-klaar besteld) en het gebouw van Auping is zo duurzaam als maar kan. Een bed dat bijna helemaal cradle to cradle is, hoe tof is dat?!

Fabriek picm

We eindigden de rondleiding in de showroom. Daar vertelde de Auping specialist over de stoffen. Zo heb ik geleerd dat er stoffen zijn die als stof worden geverfd, maar er zijn ook stoffen die als draad zijn geverfd wat een waanzinnig effect heeft als je dat gaat weven, die twee kleuren door elkaar.

Nou, en het leuke is dus dat ik niet zelf hoef te kiezen welke ik wil, en welke stijl bij mij past, maar dat de stylist van vtwonen dat doet. Zij werkt nu aan een slaapkamer make-over voor mij! En die wordt op 29 september op de vtwonen&designbeurs in Amsterdam [link] onthult, samen met de slaapkamers van de twee andere bloggers. En dan mogen jullie straks allemaal online gaan stemmen… en maken jullie (niet ik!) kans op een nieuwe slaapkamer volgens dat ontwerp!

Kijk hier vast hoe het werkt en welke Essential-combinaties er allemaal mogelijk zijn! Al vanaf een paar honderd euro heb je een ledikant. Je kan het dus zo duur maken als je zelf wilt. Houd de blogs de komende weken dus goed in de gaten en stem straks op ons!

Stoffen PicMonkey