Wauw! Wat is die slaapkamer mooi geworden! Wil jij ‘m winnen?

09.10.2015 17:10

Jongens, let op! Je kan nog steeds Barbara’s slaapkamer winnen! Ze doet namelijk mee aan de #EssentialStylingContest van Auping: een vtwonen stylist ontwerpt haar slaapkamer, waarin de Auping Essential centraal staat, en JIJ kan ‘m winnen!

Mijn droomslaapkamer. Ik zag ‘m vorige week voor het eerst. En wel op een heel aparte plek: de vtwonen & designbeurs in de RAI in Amsterdam. Daar werden drie slaapkamers onthuld: die van mij, en die van twee collega-bloggers. En wauw! Wat had styliste Esther Jostmeier goed naar me geluisterd.

Rust, wilde ik. Want na drie jaar niet of nauwelijks geslapen te hebben ben ik daaraan toe. Toen ik hoogzwanger was van Morris, de jongste, ben ik gaan verbouwen. Mijn slaapkamer was nog niet af, toen hij te vroeg geboren werd. De vloer onbeschilderd, geen lijstjes aan de muur, een willekeurig tapijtje. En toen mocht ik meedoen aan deze challenge.

PicMonkey Collage

Heel leuk was het dus om te zien wat Esther met dit verhaal had gedaan. Ze stileerde een slaapkamer rondom het bed, de Auping Essential, die je in allerlei kleuren kunt laten maken. Voor mij koos ze voor wit. Het bed heeft een hoofdbord, dat je in verschillende kleuren kunt bestellen, maar ook kunt laten bekleden. Mijn bed is bekleed met een prachtige roomwitte meubelstof met de romantische naam Heaven Ivory.

En wauw! Toen ging ze het bed helemaal aankleden: met twee dekbedden (beetje onromantisch maar wat mooi!) en verschillende kussenslopen. Aan de muur: foto’s van ons en de jongetjes. En een spiegel met Venetiaans glas als lijst.

Dit zijn de drie slaapkamers van (vlnr.) April&May, Me-to-We en YourLittleBlackBook

PicMonkey Collage2

Stem dus op mijn kamer in de #EssentialStylingContest, en dat kan hier.

Moet je kijken wat tof:




 

 

foto’s: Barbara Kieboom