WE WANT IT! Met deze full-body sjaal ontsnap je aan de feestdagen-stress

13.12.2017 04:55
WE WANT IT! Met deze full-body sjaal ontsnap je aan de feestdagen-stress (moet ik nog afmaken)

De decembermaand is voor veel moeders een stressvolle maand: etentjes, uitvoeringen op school, surprises, kadootjes, familie, gedichten, hou maar op. Soms zou je het liefst even helemaal willen verdwijnen. Goed nieuws, want dat kan nu, met deze supercomfy, supercozy, maar vooral supergrote sjaal.

Deze sjaal van 100% mohair (lekker warm dus) is zo groot dat je complete lijf erin kan verdwijnen. Oké, hij is redelijk prijzig, namelijk 280$, maar ja, je moet wat over hebben voor een beetje rust en een dikke laag wol die hopelijk kinderstemmetjes een beetje weet te dempen. En hij is niet alleen prachtig en stijlvol, denk ook aan het praktisch nut.

Kom op, kijk naar dit glorieuze breiwerk. Hoe heerlijk is het al je in de supermarkt bent, en je peuter plotseling iedereen met zwarte piet begint aan te spreken, je gewoon even compleet kunt verdwijnen. Je trekt gewoon dit ding over je hoofd, en doet alsof je er niet bent. Heerlijk, wat een rust. Of wanneer de familie langskomt met kerst, en je dronken oom een gesprek met je wil beginnen. Trek je terug in je sjaal, en niemand valt je meer lastig. Daarnaast ben je ook meteen voorzien in je kerstoutfit, hoppa, weer een zorg minder!

Dus, doe jezelf een plezier, en gun jezelf dit jaar een hele spesjaale kerst (haha, see what we did there), en leg deze voor jezelf onder de boom.

Bron: Scary Mommy / Dukyana

LEES OOK: Dit 3.5 meter brede bed is de droom van elke ouder