Wedden dat jij minstens vijf van deze nutteloze babyspullen had? (wij wel)

19.08.2019 04:55
Wedden dat jij minstens vijf van deze nutteloze babyspullen had? (wij wel)

Als aanstaande ouders ben constant bezig met je uitzet: heb je wel alles in huis zodat je hartenlapje niets te kort komt? En daar maken bedrijven handig gebruik van. Natuurlijk, wij zijn er ook ingetrapt. Maar geloof ons, deze dingen heb je écht niet nodig. 

1. Kniebeschermers voor tijdens het kruipen

Even eerlijk: hoe vaak zie je baby’s met compleet opengeschuurde knieën van het kruipen? Juist, dat dachten wij ook.

bron: Bol.com

2. Een verschoontafel

Heb je al een kast of tafel in huis (zoals de meeste mensen), dan hoef je écht geen aparte verschoontafel. Koop een verschoonkussen, en zoek een plat oppervlak. Easy as that!

bron: Sterre en Tijl

3. Een vloerzitje

Een floor seat is voor baby’s die nog niet uit zichzelf rechtop kunnen zitten, en hun eigen hoofd kunnen ondersteunen. Newsflash: dit leert je baby vanzelf na een paar maanden. Hij mist er niks aan. Wel handig trouwens: er zit een riempje in zodat je je baby vast kan klikken en hij niet kan ontsnappen. Zelfstandig rechtop zitten is nog te ingewikkeld, maar een ontsnapping is blijkbaar een reeële optie.

bron: Baby-dump

4. Een billendoekjes verwarmer

Ken jij iemand die een hardnekkig jeugdtrauma heeft overgehouden aan afgeveegd worden met babydoekjes op kamertemperatuur? Nee dus.

bron: Babymundo

5. Schoonmaakdoekjes voor de speen

In het begin lijkt dit heel logisch, maar al snel kom je erachter dat je baby ALLES in zijn mond stopt. Daar valt niet tegenop te desinfecteren.

6. Een luieremmer

Bedoeld om goed af te sluiten tegen de nare geur van luiers. Weet je wat daar ook prima tegen werkt? Je gewone vuilnisbak met deksel. Gewoon regelmatig de zak verschonen, maar dat doe je toch wel, aangezien je ongeveer 16 luiers per dag erdoorheen jaagt.

bron: Babypark

7. Een babyvoedingmaker

Psst.. niet doorvertellen, maar dit is gewoon een blender!

bron: Philips

8. Babyschoenen

Superschattig, maar zo lang je baby nog niet kan lopen compleet onnodig, en bovendien een stuk oncomfortabeler dan sokjes.

bron: Converse

9. Een badthermometer

Je bent namelijk al in bezit van een zeer accurate thermometer om te bepalen of het water niet te warm is: namelijk je elleboog. Even erin steken, en als het lauwwarm (niet heet) aanvoelt, zit je goed!

Bron: Bol.com

LEES OOK: 10 babyspullen die je dus écht niet nodig hebt