Weer een aantal uur vermaak: de allereerste ‘pimmiekaas’-winkel komt naar Nederland!

03.03.2016 13:54

Liefhebbers van pindakaas kunnen nu eindelijk écht hun hart ophalen. Binnenkort wordt namelijk Nederlands allereerste Pindakaaswinkel geopend in Amsterdam. En drie keer raden wie er het allermeeste van “pimmiekaas” houden……Een bezoek aan de winkel is dus gegarandeerd een groot FEEST!

Pindakaas wordt ons nog net niet met de paplepel ingegoten, maar het scheelt niet veel. Wie is er nou niet met een bammetje pindakaas in z’n lunchkoffertje naar school vertrokken? Michiel Vos, de eigenaar van de winkel, in ieder geval wel. Maarja, na jarenlang dezelfde pindakaas te hebben gegeten wil je ook wel eens wat anders.

d1aa25f1-740b-4e9c-b016-e6baf8fbd539

Daar komt nu  dus verandering in! In de Pindakaaswinkel zijn straks ruim tien verschillende soorten pindakaas te vinden. En nee, dan bedoelen we niet de pindakaas met stukjes noot, want die kennen we nou ook wel. Nee, straks kan je gewoon pindakaas met zeezout-karamel, rozijn-venkel of kokos op je bammetje smeren.
En we doen nou wel alsof dit heel fijn is voor ons kroost, maar eigenlijk zijn we zelf stiekem ook wel erg blij met dit nieuws!

Helaas, moet je wel nog even geduld hebben. Dus deel dit nieuws vooral nog niet met het thuisfront. De winkel opent namelijk pas met een maand of twee…….

Trek gekregen in pindakaas? Maak dan alvast: spinaziepannenkoeken met zalm of kikkererwten-pindakaasmengsel!