Wat heb je nodig (voor 12 cupcakes):
– 300 gram gehakt
– pakje tomatensaus
– zout en peper
– cherrytomaten (heel fijn gehakt)
– wonton deegvellen (gewone lasagne vellen kan ook )
– mozzarella in plakjes gesneden
– 70 gram ricotta
-100 gram parmezaanse kaas
– broccoli (even in de blender)
– bakpapier
– cupcakevorm
Zo maak je het:
– Verwarm de oven voor op 200 graden en vul de cupcakevormpjes met bakpapier.
– Bak het gehakt in een pan rul, en voeg wat zout en peper toe.
– Nu begin je met het maken van de cupcakes. Vul de gaten met de deegvellen (of lasagne vellen) en druk aan.
– strooi een beetje van alle soorten kaas in de vormpjes, daar overheen de cherrytomaten, de gepureerde broccoli, het gehakt en de tomaten saus.
– herhaal deze lagen (deegvellen, kaas, tomaat, broccoli, gehakt en saus) nog een keer en leg tot slot een plakje mozzarella bovenop de cupcake.
– bak 15-20 minuten in de oven, tot de randen goed bruin zijn. Haal de cupcakes uit de oven en laat even afkoelen voor 5 minuten. Met een mes kun je de cupcakes makkelijk uit de vorm wippen.
Eet smakelijk!
Maak ook eens: Milde kip-curry met rijst.