Win een half jaar lang LiGA Mini Letterbeertjes!

19.09.2011 13:01

Onlangs viel mijn oog in de supermarkt op een pak LiGA Mini Letterbeertjes. Daar schreef ik hier al wat over. In zo’n pak LiGA Mini Letterbeertjes zitten zes uitdeelzakjes. En in die zakjes zitten letterbeertjes: kleine biscuits in de vorm van een beer, die allemaal een letter op hun buik hebben staan. Om spelenderwijs samen met je kind woordjes te oefenen. Ideaal als hij bijna naar de basisschool gaat, maar ook nog steeds heel leuk als je kind al in groep 3 zit.

Op de achterkant van het pak staan woordjes in verschillende kleuren die je kind met de beertjes moet proberen na te maken. Volgens LiGA kunnen de Mini Letterbeertjes je kinderen helpen om letters te ontdekken, woordjes te maken en hun verbeelding te gebruiken.

En weet je wat het leuke is? Wij mogen een lezeres van Me-to-We een half jaar lang blij maken met LiGA Mini Letterbeertjes!
Dit houdt in dat je kans maakt op vijf verpakkingen van de chocoladevariant en vijf keer de vanillesmaak.
Het enige wat je hoeft te doen is voor 1 oktober de volgende vraag te beantwoorden: Welk woordje ga jij het eerste leggen met je kind en waarom? Mail je antwoord samen met je naam, leeftijd van je kinderen en je adres naar: oproep@me-to-we.nl o.v.v. Mini Letterbeertjes.

32157_liga_letterbeertjes_shoppingvisual_v2

 

Dit is een gesponsord bericht, maar de inhoud ervan is 100% van onszelf. De LiGA Mini Letterbeertjes zijn verkrijgbaar in de supermarkt, in de smaken chocolade en vanille. Kijk hier voor meer informatie.

 

Lees hier alles over ons advertentiebeleid.