YAAASS! De 7 meest originele behangetjes voor je kleine boy

28.08.2016 04:55
behang, babykamer

Een behang uitzoeken voor de kamer van de kleine boy is dus het allerleukste ooit. En waarom zou je voor auto’s gaan als het ook anders kan? Check hier zeven blitse, originele designs. Ps. Stoere dochters worden er vast ook blij van. 

  1. Dit is dus behang van het Amsterdamse ontwerpduo Studio Onszelf. Die huisjes, die boompjes, die poesjes, die stipjes, die sterretjes, die hartjes, ik voel zoveel liefde voor deze muren dat ik bijna geen liefde meer overhoud voor andere dingen in mijn leven! Oké ik stop alweer. Klik gewoon maar op de afbeelding (dit geldt voor alle afbeeldingen trouwens) dan heb je ‘m zó in huis. € 99 per rol.
  2. Sweet Behang Studio OnszelfHet Britse Cole and Son is dé leverancier van fantastisch origineel behang. Het barst er echt van de showstoppers. Neem nou dit sterretjesbehang (ook verkrijgbaar in lichtblauw). Zo sprookjesachtig, zo lief en zo mysterieus! Het is potdorie zulk leuk behang dat je er eigenlijk zélf ook een muurtje in je slaapkamer mee zou willen behangen. Maar is dat slim? Ehm, ja. Dat is slim hoor. Overigens lijkt het of je via de site van Cole and Son het behang niet kunt bestellen, maar misschien kijk ik er wel weer overheen, pff. En anders klik je hier om ‘m via Wallpaperdirect te bemachtigen. Prijs: 72 pond p/rol.
  3. Cole and Son StarsWil je het razend origineel aanpakken? Ga dan zelf met een speciale gouden stift aan de slag en fix yourself dit gouden diy cactusbehang, gevonden op het superblog A Beautiful Mess. Het schijnt wel een extreem intensief project te zijn. Echt zo erg ontzettend intens dat je op een gegeven moment alleen maar over irritante gouden cactusjes droomt. Dus ik ga er persoonlijk niet aan beginnen als je dat soms wilt weten, maar dat ligt echt aan mij en mijn gefokte persoonlijkheid. In principe zeg ik: doe het. Het is het waard. De mensen zullen kapot gaan van jaloezie.
  4. Cactus DIY wallpaper A Beautiful MessDit is wel echt een heel fijn behang – ook van Studio Onszelf trouwens. Ik zou er niet de hele kamer mee behangen, dan word je volgens mij gallisch, maar één muur is een absolute tip. Dus ik zeg: SCORE. € 99 per rol.
  5. Studio Onszelf Stoer voor JongensNouja zeg. Het moet toch niet gekker worden: deze komt ook al van Studio Onszelf. Maar ik zeg: hoe leuk is dit behang? Versier één muur en een hoekje met dit tropical kunstwerk, richt de kamer in met vintage zwarte en/of houten meubels en je boy zit er piekfijn bij de komende jaren. Geen dank, geen dank, of nou ja wel dank, maar ik probeer hier uit alle macht een beetje bescheiden te blijven ja. € 99 per rol
  6. Studio Onszelf Stoer voor BoysMickey Mouse printjes uit de jaren dertig. Love this shit. Maar ook hier geldt dat je natuurlijk niet alle muren moet voljekkeren. Met één muur kom je echt al een heel eind. Oh, is dit niet je smaak? Je vindt op deze site echt voor ieder kind wat wils – klik maar op de afbeelding. Heus. Klik dan! Hup! Maar anders moet je het lekker zelf weten, ik zal de laatste zijn die iemand iets door de strot duwt, daar ben ik zelf namelijk vreselijk allergisch voor. Opdringerige mensen zuigen je helemaal leeg. € 30,17 per rol
  7. 1930s-Mickey-and-Minnie_430794_1440x1100Deze zelfklevende muurschildering is een prachtige aanwinst voor ieder Scandinavisch (fifties) interieur. Tijdloos maar toch ook actueel. Creatief, indrukwekkend maar niet overheersend. Wel een duur dingetje, maar dan heb je ook wat. Een zelfklevende muurschildering dus. Prijs: 253,18 CA Dollar.
    Green muurschildering etsy
  8. De watercolour cactus is al een tijdje aan de hand in interieurland. Dat rijmt. En waarom zou je de babykamer er niet mee uitdossen? Nou? Weet jij het, weet ik het? Ja, ik weet het. Ik denk dat je het moet doen. En nee, er komt heus geen schilder langs, dit is een supergroot stuk wallpaper. Schrik niet van de prijs. Maar dan heb je wel een celebrity achtige kamer hoor. Die nog heel lang mee kan. Prijs: 443, 46 CA Dollar Cactus Behang Etsy

Lees ook: De 10 ALLERleukste DIY-ideeen voor de babykamer. Dus hup, aan de knutsel