Als je baby een maand te vroeg komt (en je slaapkamer 3 jaar later nog niet af is!)

25.09.2015 02:56

Barbara’s jongste werd een maand te vroeg geboren. Ze zat nog half in een verbouwing toen hij eruit vloog. Nu, 3 jaar later, heeft pas tijd om weer eens om zich heen te kijken. En toen bood Auping aan om er een stilist van vtwonen op te zetten. Op een slaapkamer die jullie kunnen winnen! 

Wat doet een vrouw die zwanger is? Juist ja: verbouwen. Dat deed ik dus ook. Ik was zwanger van de tweede en we hadden niet genoeg kamertjes, dus we gingen alles omgooien. Onze slaapkamer hakten we in tweeën, de keuken moest op een andere plek en op de plek van de keuken: onze nieuwe slaapkamer.

Het was een hele toestand, en toen het bijna klaar was en ik met verlof ging, gebeurde het: de bevalling begon, een maand te vroeg.

O, wat had ik uitgekeken naar die weken dat ik hoogzwanger mijn huis zou inrichten, lekker dromerig door winkels lopen op zoek naar lampjes, kleedjes, fotolijstjes. In plaats daarvan liep ik als een zombie door een ziekenhuis van mijn slaapkamer naar de couveuse-afdeling, waar Morris lag.

Nou, en je raadt het al. We zijn nu drie jaar verder en nog steeds is die slaapkamer niet af. Ik ben geen meter opgeschoten. Zelfs mijn houten vloer heb ik nooit geschilderd, kijk nou eens:

Met Esther

Daarom vond ik het heel leuk dat ik door Auping werd gevraagd om samen met Esther Jostmeijer, een stiliste van vtwonen, na te denken over hoe ik mijn slaapkamer kan afmaken. Zij zegt: je houdt van industrieel, van rust, van stoer en van wit.
Ja, dat klopt als een bus.

Samen zijn we een moodboard gaan maken. En daar kwam uit dat een witte Auping Essential met wit hoofdbord het beste bij mij zou passen.

Moodb

Maar eerst heb ik haar rondgeleid in ons huis. Kijk:
Dinsdag aanstaande gaan we op de vt wonen&designbeurs mijn droomslaapkamer onthullen. Alleen: die slaapkamer gaat er dus nooit komen, want een van jullie kan ‘m winnen door op mijn kamer  te stemmen! Houd dus mijn volgende blog in de gaten, van dinsdag 29 september, waarin mijn slaapkamer op de beurs wordt onthuld.

#EssentialStylingContest

LEES OOK: Wauw! Je kan nu mijn droomslaapkamer winnen! Hoe tof is dat?