Moeder schrijft emotionele brief over haar zoontje die vlak voor kerst plotseling dood ging

21.12.2015 11:22

Probeer in deze drukke periode ook vooral te genieten  van de mooie momenten met je kinderen, zegt de Engelse Arlene Clark in een emotionele oproep op Facebook na de dood van haar enige zoon.

Ouders zijn voor de kerst druk. Druk met de voorbereidingen voor kerst, druk met de kerstactiviteiten op school, druk met het regelen van opvang voor de kinderen tijdens de kerstvakantie en druk met het afronden van werk voor het einde van het jaar. Zo ook Arlene, ze was druk met kerstinkopen, kaarten versturen, en het huis versieren. Maar ze realiseert zich nu dat het genieten van haar zoon en het maken van mooie herinneringen het enige is wat echt belangrijk is.

Arlene Clark een paar dagen voor de dood van haar zoontje
Arlene Clark een paar dagen voor de dood van haar zoontje

Arlene Clark verloor haar zoon in 2012 ruim een week voor kerst. Wat leek op een verkoudheid eindigde met de plotselinge dood van haar vijfjarige zoontje. Op Facebook schrijft ze een emotionele brief waarin ze ouders oproept om in deze hectische tijden ook te genieten van de mooie momenten met je kinderen die deze periode brengt. En vooral ook alert te zijn op griepverschijnselen, en niet te schromen om een dokter in te schakelen.

Arlene's emotionele brief op haar Facebookpagina die 31.000 reacties opleverde
Arlene’s emotionele brief op haar Facebookpagina die 31.000 reacties opleverde