Shocking: baby valt van perron en wordt net niet door trein overreden

23.11.2018 16:10

Het zal je maar gebeuren: dat je moet toezien hoe je baby bijna geschept wordt door een trein. Het overkwam een moeder in India. En de beelden zijn ronduit schokkend.

Hoe het heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk, maar in India viel gisteren een baby van een perron. Vrijwel meteen daarna kwam er in volle vaart een trein langsrazen. Het kind zou geschept zijn als het niet als een wonder precies naast de rails terecht kwam en dus op een haar na gemist werd door de voorbij denderende trein. Was de baby ook maar een klein beetje anders terecht gekomen dan was de val haar fataal geworden. En haar arme moeder kon niets anders dan werkeloos toekijken. Toen de trein voorbij was sprong een man de rails op en herenigde het kind met haar geschrokken moeder. Met recht door het oog van de naald.

Van de beelden van het ongeluk lopen de rillingen over de je rug. Stel je eens voor dat je dit als moeder moet meemaken. Dat krijg je nooit meer van je netvlies. En natuurlijk, het eerste wat je geneigd bent te roepen is dat dat jou dus natuurlijk nooitt zou overkomen. Hoe een baby van een perron valt, ik weet het ook niet. Ik kan me er met de beste wil van de wereld niets bij voorstellen. Maar wat ik wel weet is dat een ongeluk in een heel klein hoekje zit. En dat je je met kinderen voor situaties gesteld kunt zien komen te staan, die je van je levensdagen nooit verwacht had. Laten we dus vooral blij zijn dat het allemaal goed is afgelopen. En dat deze moeder haar baby weer veilig in haar armen kon sluiten.

LEES OOK: Deze kinderen hebben zo’n bijzonder uiterlijk dat ze er beroemd mee zijn geworden.