Deze heerlijke (kidsproof) kerstfilms staan gewoon op Netflix

26.12.2016 04:55
Deze heerlijke (kidsproof) kerstfilms staan gewoon op Netflix

Aangezien het met Kerst altijd handig is een aantal goede films achter de hand te hebben waar je je kinderen voor kunt parkeren als ze het even niet meer volhouden, hebben wij een lijst gemaakt met de 7 leukste kinder kerstfilms op Netflix. Voor als je Frozen en Nemo niet meer kunt horen. Graag gedaan!

Lees ook: Waarom jullie deze kerstvakantie naar Het Spoorwegmuseum in Utrecht moeten

1. Mickey’s Kerstmagie: ingesneeuwd in Mickey’s club
Duur: 61 minuten 

Donald Duck heeft de blues, maar gelukkig heeft Mickey een plan om hem op te vrolijken tijdens de feestdagen. Leuk voor de allerkleinsten!

2. Timmy’s Kerstverrassing
Duur: 22 minuten
Als Timmy en zijn vriendjes worden ondergesneeuwd op de dag voor Kerst, besluiten ze er het beste van te maken door alvast in de kerstsfeer te komen. Een korte film voor de echte Timmy-fans.
3. Niko en de vliegende brigade 
Duur: 77 minuten
In deze leuke, Nederlands gesproken film gaat het jonge rendier Niko op zoek naar zijn biologische vader, die deel zou uitmaken van de mythische Vliegende Brigade. Hoewel hij last heeft van hoogtevrees en duizeligheid, trekt Niko er toch op uit om vlieglessen te krijgen. De zoektocht naar zijn vader gaat niet zonder slag of stoot.

4. Niko 2
Duur: 76 minuten
Na zijn kerstbelevenissen in de eerste film, is Niko terug met nieuwe avonturen. Hij hoopt zijn vader en moeder weer bij elkaar te brengen, maar de nieuwe rendiervriend van zijn moeder gooit roet in het eten. En dan raakt hij ook nog eens zijn nieuwe stiefbroertje kwijt…

5. Het magische kristal
Duur: 75 minuten
Het is bijna Kerst dus het is weer tijd voor de Kerstman om zijn pakjes te bezorgen. De hulpjes staan al klaar om hem hierbij te helpen! Een heerlijke Nederlands gesproken familiefilm.

6. Arthur Christmas
Duur: 97 minuten

Als blijkt dat er een meisje is dat haar kerstcadeautje niet heeft gekregen, komt Arthur in actie. Deze heerlijke Engelstalige kerstfilm is leuk om (met ondertiteling) te kijken met het hele gezin. Niet geschikt voor de allerkleinsten.


7. How the Grinch Stole Christmas
Duur: 104 minuten
De Grinch is vastbesloten de Kerst in het dorpje waar de zogenoemde Wie’s wonen te verpesten. Totdat hij Cindy Lou Who en haar familie tegenkomt, en zijn hart langzaam smelt. Let op: Engelstalig en af en toe wel eng, dus niet geschikt voor de allerkleinsten.Veel kijkplezier!

Lees ook: Zo zien Disney prinsessen eruit als ze zwanger zijn!

Ook leuk: Femke dacht Max blij te maken met een geroosterde boterham. Dat bleek alleen iets lastiger dan gedacht…