Deze vader liep een complete marathon met een lege kinderwagen, ter ere van zijn overleden zoontje

Deze vader liep een complete marathon met een lege kinderwagen, ter ere van zijn overleden zoontje
Troy Austin uit Australië liep in augustus een marathon, waarbij hij de complete 42 kilometer een lege kinderwagen meenam. Dit als eerbetoon aan zijn doodgeboren zoon, die op het moment van de marathon 1.5 zou zijn geweest. 

Tijdens de marathon kwamen talloze mensen op hem af met de opmerking ‘Hee, ben je je kind kwijt?’ De meeste van deze mensen realiseerden zich niet hoe dicht deze opmerking bij de waarheid lag. Troy is inderdaad zijn kind verloren, maar hij zal hem nooit meer terug kunnen krijgen.’

Troy’s zoon was 27 weken oud toen hij plotseling heel stil werd in de buik. Toen hij en zijn vrouw naar de dokter gingen kon die geen hartslag meer vinden. Troy en zijn vrouw hadden tot op dat moment nooit stilgestaan bij de mogelijkheid dat het kindje zou kunnen overlijden. Helaas beviel zijn vrouw drie dagen later van een dood kindje.

Met zijn actie met de lege kinderwagen wilde Troy de stilte rond doodgeboorte verbreken. Hij merkt dat mensen er niet over durven te beginnen, of niet weten wat ze moeten zeggen. Doordat mensen vroegen naar zijn lege kinderwagen had hij een ingang om zijn verhaal te vertellen, en met mensen het gesprek aan te gaan.

Lees het volledige verhaal van Troy hieronder

"Hey mate you have lost your kid" This phrase was a double edged sword, a sentence that was said so innocently at last…

Troy Austin 发布于 2017年8月26日

Bron: Global News

Bekijk ook: Haha! Dit briljante Instagram-account wil je echt gaan volgen.

Geschreven door
More from Sanne Mulder

En bedankt!? 9 Opmerkingen waar moeders echt niet op zitten te wachten

Mannen mogen dan misschien verantwoordelijk zijn voor uitvindingen zoals de stoomtrein, de...
Lees verder