Kan jij dit gore filmpje helemaal afkijken? Dan ben je klaar voor kinderen!

14.06.2017 10:46
Kan jij dit gore filmpje helemaal afkijken? Dan ben je klaar voor kinderen!

De beslissing om kinderen te nemen is vaak ingewikkeld, en die afweging kan ieder alleen maar voor zichzelf maken. Maar deze video van een baby’s ongelukje in de auto die gisteren viraal ging, is een zeer goed hulpmiddel om te weten ‘if you’ve got what it takes’!

Jarret Kramer was met zijn vrouw en baby in de auto op weg naar zwemles toen hij ineens een vieze geur rook en wist dat er een schone luier nodig zou zijn. Hij dacht, we verschonen de baby wel als we daar aankomen. Rookie mistake vriend, rookie mistake… Dit is wat hij aantrof achterin zijn auto:

https://www.youtube.com/watch?v=tUJlvFg2MIc&feature=youtu.be

Oké, en dan nu de ultieme test of jij klaar bent voor kinderen. Wat gebeurde er toen je dit filmpje keek?

A) Moest je er een beetje van braken in je mond, en heb je vervolgens de video afgezet om in een hoekje te gaan zitten huilen?

B) Begon je meteen onophoudelijk te kokhalzen, terwijl je ondertussen schreeuwde: “ALLE GOEDHEID IS UIT DE WERELD VERDWENEN!”?

C) Heb je na vijf seconden de video uitgezet, je laptop kapotgegooid en voor de zekerheid daarna het huis in de fik gezet, alvorens je in een commune bent gaan wonen?

D) Vond je het grappig en moest je meteen denken aan die ene keer dat je nichtje in je zus haar mond had gekotst (hilarisch!)?

De uitslag
Antwoord A, B en C: Helaas, je bent nog niet toe aan de shitstorm die kinderen met zich meebrengen

Antwoord D: Je bent ready, young grasshopper. Gaat voort en vermenigvuldigt u!

(Bron: Scary Mommy, Jarret Walker: Youtube)

Lees ook: Ouders delen de vieste dingen die hun kinderen hebben gedaan (niet kijken als je zit te eten!)