Heb je een baby? Koop dan nu even snel een nieuwe douchekop!

30.09.2015 02:23

Soms heeft Barbara een melancholisch moment en denkt ze aan al die dingen die ze NIET heeft gedaan toen haar kinderen nog babies waren. Zoals samen douchen, want haar douchestraal was veel te hard. Blijkt dát dus een ding te zijn dat je in 2 minuten vervangt. (+je kan er één winnen!). [Ad]

Soms wilde ik dat ik het kon overdoen, die babytijd. Ja, niet als ik denk aan al die gebroken nachten, hoor. En ook niet als ik denk aan hoe moe ik was. Maar toen ik laatst door een warenhuis liep, had ik het weer even, dat bekende gevoel van: wat is het toch snel voorbij. Ik zag daar rompertjes hangen, waar Morris (3) net uitgegroeid is, en dacht eraan hoe leuk het was om die te kopen, en hoe dat toen niet mocht van mezelf. Ik vond dat ik het maar moest doen met de rompertjes van zijn oude broer, die we nog hadden liggen en haalde af en toe wat extra’s bij de Zeeman. Heel verstandig, ja. Maar leuk…?

Achteraf denk ik: had lekker af en toe wat sjieke rompers gekocht! Dat is gewoon LEUK.
Dat heb ik heel vaak, dat ik denk: oh dat, en dat, en dat, ben ik vergeten te doen en nu zijn ze groot! Te laat. Voorbij. Sorry. Probeer in een volgend leven maar opnieuw.

Precies dat gevoel bekruipt me wanneer ik gebeld word of ik aandacht wil besteden aan een douchekop van Hansgrohe, die een heerlijke dikke en zachte waterstraal heeft, speciaal voor baby’s. Wij hebben een heel oud huis, waar je natuurlijk makkelijk een nieuwe douchekop voor kan kopen, maar dat hebben we dus nooit gedaan. Onze douche geeft een straal waar je een bouwvakker mee omver spuit, geen straal om met een baby onder te gaan douchen. En dus gingen onze babies altijd in bad, terwijl je voor rond de 100 euro zo’n douchekop hebt, die je in een minuut of 2 bevestigd!

Nu hebben we dus een douchekop waar babies poedel-de-poedel onder kunnen! Dit weekend kreeg ik ‘m bij de post, en ik heb hem er zaterdagavond op gedraaid, helemaal zelf! Gelukkig is Morris nog een heel klein mannetje en daarom heel erg poedel-de-poedel, dus toen we zondagochtend samen gingen douchen, was het echt een feest. Ik tilde hem op en zette met één druk op de knop de Hansgrohe Raindance Select 120 op de stand ‘Rain air’. Dikke stralen vol lucht en water rolden over zijn rug, en hij schaterde het uit! Toen hij klaar was gaf ik hem aan zijn vader en ging zelf mijn haar wassen. Klik-klik-klik, deed ik, alle drie de standen uitproberend.

De Rain is de meest gewone stand, de ‘Rain air’ dus de lekker luchtige en zachte straal en dan is er nog de massagestraal. Haren wassen deed ik met de Rain, maar dat lekkere nadouchen was echt heerlijk met de ‘Rain air’. De massagestraal kun je gebruiken om even echt langs de spieren van je schouders te gaan.

Hm. Nu ik weet hoe makkelijk je zo’n douchekop vervangt (2 minuten dus maar, echt!) en voor hoe relatief weinig geld je een douche hebt die wél lekker is voor baby’s, heb ik enorm spijt dat ik er niet eerder aan begonnen ben.

baby douchenEn pssst: ook heel leuk voor vaders om samen met je kindje te gaan douchen. Kijk nou, hoe heerlijk! Voor mij is het nu te laat, maar voor jullie misschien niet! Kijk hier voor klikjijmetjedouche-site.

Hansgrohe

Hansgrohe Raindance Select 120, adviespprijs : € 107

WINNEN!WINNEN!WINNEN!
Wil jij een Hansgrohe Raindance Select 120 t.w.v. € 107 winnen? Wij verloten er 3! Mail ons dan op oproep@me-to-we.nl en vertel ons: op welke manier jij klikt met je douche. Oftewel: wat is jouw favoriete doucheritueel? Laat het ons weten voor 5 oktober.

Dit is een gesponsord bericht. Kijk hier voor ons advertentiebeleid.