Deze hilarische tekeningen over nachtvoedingen zijn inmiddels meer dan 200.000 keer gedeeld

Als je zelf niet degene met de melkgevende borsten borsten bent, kan het moeilijk zijn om je voor te stellen hoe zwaar het is om nachtvoedingen te geven. Daarom tekende Mattea Goff het even uit voor haar man, zodat hij ook zou weten waar zij elke nacht doorheen gaat. 

Ze postte haart tekeningen op Facebook, met de tekst: ‘Afgelopen weekend had ik moeite met woorden vinden om nachtvoedingen te omschrijven (waarschijnlijk omdat ik niet geslapen had) en mijn man uit te leggen waarom ik ’s ochtends niet op mijn vrolijkst ben. Daarom ben ik gaan zitten, en heb ik het voor hem uitgetekend.’

Het resultaat is behoorlijk accuraat, en inmiddels als meer dan 200.000 keer gedeeld.

Dus, mannen met compleet nutteloze tepels, wees een beetje lief tegen ons ’s ochtends. De nachten zijn zwaar.

Lees ook: Hoe Anne de oorlog verklaarde aan de nachtvoedingen

Lees ook
Geschreven door
More from Sanne Mulder

12 Mannen die misschien beter niet bij de bevalling hadden kunnen zijn

Op geen enkel moment in je leven heb je de steun van...
Lees verder