Hoera! Gloednieuwe uitgave DIT IS HET BOEK VOOR OUDERS MET EEN LEVEN!!

We kregen zojuist een doosje binnen met een gloednieuwe uitgave van DIT IS HET BOEK VOOR OUDERS MET EEN LEVEN. Nog maar een jaar geleden kwam de eerste druk uit in hardcover en nu is er een softcover waarop we wederom heel trots zijn! Leuk om te geven en om te krijgen voor Sint of Kerst, toch?!

We zijn overweldigd doordat we ongelofelijk veel lieve reacties op ons boek kregen. Het hele afgelopen jaar hebben we aan een stuk door berichten op facebook en in onze mailbox ontvangen. We kregen te zien hoe vrouwen ons boek onder het borstvoeden probeerden te lezen of op het strand tijdens de vakantie als man op de kinderen lette.

Maar het is nog niet zo dat we bij ieder jong gezin in de boekenkast staan…en dat wíllen we natuurlijk wel. Daarom zijn we blij en trots om jullie onze nieuwe uitgave te mogen laten zien, een sjieke pocketversie, die lichter in de hand ligt dan de eerste editie en bovendien ook nog eens goedkoper is.

Wij zeggen: dit is het perfecte cadeau voor je vriendinnen, je schoonzusje, de buurvrouw en natuurlijk voor jezelf (al moet je dan wel eerst je man even een subtiele hint geven;)

Bestellen? Dat kan hier

schermafbeelding-2016-11-08-om-15-03-48

Geschreven door
More from Femke Sterken

13 Dingen die je in het eerste jaar alleen maar van andere moeders kunt leren

Waar je echt de allergeweldigste babykleren scoort en hoe je niet doordraait...
Lees verder