Vanaf vanavond op televisie: Papadag. De heerlijke nieuwe serie over het vaderschap

29.11.2017 04:45

Vanavond om 20:25 zend NPO de eerste aflevering van de nieuwe serie Papadag uit. Leuk toch voor de verandering, een serie over het vaderschap?

Papadag is een 8-delige dramaserie vol humor, over een groep vaders die elkaar elke donderdag ontmoeten bij de zandbak in het park. Ondanks dat het allemaal heel verschillende types zijn, vinden ze elkaar in de gedeelde struggles van het nieuwe ouderschap.

Papadag behandelt verschillende elementen van het ouderschap, maar dan natuurlijk vanuit het oogpunt van de vaders. Op humoristische wijze snijdt de serie, met haar zeer diverse personages, actuele thema’s aan. De stressvolle combinatie van werk en gezin, het altijd tijd te kort komen, de vreugde en ellende die de komst van kinderen binnen een relatie met zich mee brengen, de gepensioneerde tweede-nestvader die met zijn ziel onder zijn arm loopt, maar ook de gecompliceerde conceptie van een kind door een homoseksueel stel bij een lesbisch koppel, zorgen voor tragi-komische situaties binnen het verhaal.

Papadag, met onder anderen Ruben van der Meer, Hajo Bruins en Imanuelle Grives, is vanaf woensdag 29 november, te zien bij AVROTROS op NPO 3, om 20:25.

LEES OOK: Deze docu-serie móét je zien als je zwanger bent; en ook als je al kinderen hebt