10 Dingen die je denkt als je met je kinderen in de auto zit

16.05.2018 10:55

Autorijden met jonge kinderen. Het kan, op z’n zachtst gezegd, nogal een uitdaging zijn. Want na de zoveelste “Ik moet plaaasseeeeeen…” en voor de 300ste keer ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’ spelen zou je willen dat je bestemming toch wat dichterbij ligt. Dit gaat er dan door je hoofd:
  1. Kunnen we alsjeblieft gewoon één kilometer in stilte rijden? Honderd meter desnoods?
  2. Waarom slapen ALLE kinderen ter wereld in de auto, behalve die van mij? Of je zult natuurlijk zien dat ze weer vijf minuten voor we er zijn in slaap vallen.
  3.  NEE, IK KAN JOUW KNUFFEL NU EVEN NIET OPRAPEN. MAMA IS AAN HET AUTORIJDEN EN ZEKER GEEN SLANGENMENS!
  4. Mijn god, die auto lijkt wel een rijdende vuilnisbak. En wat is toch die rare geur? Weet je wat, ik wil het niet eens weten.
  5. Weet je nog, lang geleden, toen we in de auto nog naar iets anders konden luisteren dan K3? Dat waren nog eens tijden…
  6. Ach, maar het is toch ook wel gezellig, met van die guppies op de achterbank. Kijk ze nou gezellig zitten.
  7. Oh nee…hij zit toch niet te poepen, he? Als-ie doorlekt krijg ik dat natuurlijk nooit meer uit dat stoeltje.
  8. Nee, ik laat me niet afleiden door dit gegil, ik blijf focus houden op de weg. Gelukkig heeft mijn Kia Picanto noodremassistentie. Stel je voor dat ik niet snel genoeg reageer dan krijg ik een waarschuwing. Als ik daarna niet op tijd actie onderneem dan kan mijn auto zelf een remingreep doen.
  9. Daar zijn we! Oh, ja hoor, zijn ze toch in slaap gevallen…
  10. Dan blijven we nog maar even zitten, is tenslotte niet eens zo slecht vertoeven in mijn Picanto met m’n favoriete playlist dankzij Apple CarPlay™.

 

Dit bericht is het resultaat van een samenwerking met Kia Motors Nederland, maar de inhoud is 100% van ons. Kijk hier voor onze advertentievoorwaarden.

Het eerste ritje met je baby, de heerlijke stilte als de kinderen achterin liggen te slapen, met z’n vieren meezingen met K3.  Maandelijks zit je heel wat uren in de auto. De ene keer neem je je gewone dagelijkse route, een andere keer ben je misschien wel op weg naar een heel bijzondere bestemming. Onderweg maak je van alles mee, dit zijn stiekem soms heel bijzondere gebeurtenissen. Deze momenten willen wij onder de aandacht brengen #KiaMoments

De Kia Picanto verrast je in elk opzicht. De Picanto heeft een hip design en slimme features. Ook is hij lekker zuinig, hartstikke veilig en voorzien van topklasse connectiviteit. Kijk op kia.com