Klaar met de kinderwagen, op naar de buggy! En deze zijn geweldig

20.06.2017 16:07

Waarschijnlijk heb je lang gezocht naar de juiste kinderwagen. Maar, hoe blij je er ook mee bent, uiteindelijk ben je er klaar mee. Met dat grote, logge ding wat je altijd maar mee moet slepen. Gelukkig kan je kind tegen die tijd vaak stevig genoeg zitten dat je kunt overstappen naar een buggy. Maar dan is de vraag: wélke dan?

Ik ben verliefd op mijn kinderwagen. Echt waar. Arwen is nu 10 maanden en al die tijd hebben we er goed gebruik van gemaakt. Maar, groot is hij wel. Zeg maar enorm. Hij staat verschrikkelijk in de weg in de hal, als we hem in de auto mee moeten nemen is gelijk de hele kofferbak vol en tijdens uitjes is het net alsof je met een tank aan komt lopen. Nu Arwen zelfstandig zit en loopt zou iets compacters dus wel fijn zijn. Helemaal met het oog op de vakantie, want die enorme wagen meenemen in het vliegtuig, dat gaat ‘m echt gewoon niet worden. Wij zijn dus al een tijdje op zoek naar een buggy. En dat is nog niet eenvoudig, want er zijn er zoveel dat je door alle buggy’s, eh, nou ja, dé buggy niet meer ziet.

Na lang zoeken zijn wij uitgekomen bij de Easywalker. Omdat ‘ie lekker licht is, maar je toch niet het idee hebt dat hij meteen uit elkaar rammelt als je een keer over een onverharde weg loopt en ook nog eens comfortabel zit voor onze dochter. Easywalker heeft verschillende varianten buggy’s. Welke het precies moet worden, daar moet ik nog even een nachtje over slapen. Maar ben jij ook op zoek, dan zijn deze misschien ook voor jou een goede optie:

Easywalker Buggy
Deze buggy is superlicht en in verschillende mooie stofjes verkrijgbaar. De zitting is lekker gewatteerd en helemaal verstelbaar, dus je kind zit als een koning op z’n troon. Bovendien is ‘ie heel makkelijk in te klappen. Ook fijn: je hoeft in principe niet eens te wachten tot je kind zelf kan zitten voor het in deze buggy kan. Hij kan namelijk vrijwel horizontaal neergeklapt worden en er kan zelfs een autostoeltje op geklikt worden.

 

Disney by Easywalker Buggy
Deze buggy is natuurlijk geweldig voor Disneyfans (zoals ik dus). Te koop in vier verschillende Mickey Mouse prints, maar toch met een klassieke uitstraling en heel comfortabel voor je kind om in te zitten. Hij weegt maar 6.5 kilo en kan een kind tot 20 kilo vervoeren. Je kunt er dus een behoorlijke tijd mee voort. Daarnaast zit er ook nog een ruime boodschappenmand onder die maar liefst 5 kilo aan spullen kan houden. Door het paraplumodel is deze buggy makkelijk in te klappen en op te bergen. Er staat dus niks meer in de weg in de gang of in de schuur.

 

MINI by Easywalker Buggy
Deze buggy is superstylish en door de 4-wiel aandrijving ontzettend stabiel. Hij is zo compact dat je ‘m zelfs mee kunt nemen achterop de fiets en heeft een schouderriem waardoor je hem kunt dragen als een soort tas. Dus niks geen gesleep meer, je zwiept ‘m gewoon over je schouder en gaat op weg. De Easywalker mini heeft lekker zachte kussens en is helemaal horizontaal neer te klappen, dus je kind kan er ook makkelijk een dutje in doen als je onderweg bent. Deze buggy is door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Buggy van 2017.


 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Easywalker, maar de inhoud is 100% van ons. Lees hier meer over ons advertentiebeleid.