Weer eens wat anders: wraps met gegrilde groente en kibbeling

Weer eens wat anders: wraps met gegrilde groente en kibbeling
Over het algemeen zijn kinderen niet zulke visliefhebbers, maar kibbeling gaat er bij ons altijd nog wel in. Zelfs als het in een wrap zit met een hele hoop groente. Bij ons thuis is dit een echt succesnummer.

Wat heb je nodig (4 personen)?

Wat doe je?

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de bieten en snij ze in partjes van 1 cm. Schil de winterpeen en snijd deze in plakjes van 1 cm. Schil dan de knolselderij en snijd in repen van 1 cm.
  2. Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met ⅓ van de olijfolie en bestrooi met peper en eventueel zout. Bak in ca. 25 min. gaar in het midden van de oven. Verdeel de kibbeling over een tweede (met bakpapier beklede) bakplaat en schuif na 10 min. onder de groenten in de oven.
  3. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Doe de rest van de olie met de limoenrasp, 1 el limoensap (per 4 personen), de cashewnoten, boerenkool en knoflook in een beker of kom en pureer met de staafmixer tot een soort pesto.
  4. Verwarm de gordita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de groenten en kibbeling uit de oven. Schep de groenten door elkaar. Serveer de gordita’s met de groenten, kibbeling en pesto apart zodat iedereen aan tafel zijn eigen gordita’s kan samenstellen.

Tip: ook lekker met feta.

Bron: ah.nl

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Alleen voor de dapperste kinderen: De Laserloods in Amersfoort

14 April is de Laserloods in Amersfoort geopend. In deze spannende escape...
Lees verder