Net op tijd voor vaderdag: kidsproof ondergoed (ter bescherming van de kroonjuwelen)

13.06.2018 04:55
Net op tijd voor vaderdag: kidsproof ondergoed (ter bescherming van de kroonjuwelen)

Met kinderen gaat het er soms ruw aan toe. Slaande handjes, trappende voetjes, een uitschietende elleboog. Vooral voor vaders kan dit een risico zijn, gezien de gevoeligheid van bepaalde regionen. Gelukkig is er nu het perfecte cadeau: de FridaBalls. 

Het persbericht van de FridaBalls (free the balls, snapt u?) luidt als volgt: ‘FridaBalls is een speciaal ontworpen boxershort voor elke vader die meer takken toe zou willen voegen aan zijn stamboom. Elke FridaBalls boxer heeft een versterkte beschermende buidel die de klappen opvangt, en papa’s maatjes veilig houdt, luchtige stof zodat alles fris blijft en een stevige anti-slip elastieken band (want een spleet is nooit oké), en is voorzien van onze unieke Erfstuk Conservatie Technologie ©.’

Briljant. Of zoals FridaBalls het zelf zegt: Kidproof your balls. Nog niet overtuigd? Kijk hun (hilarische) productvideo hier.
Geniaal product toch? Dus ken (of ben) jij een vader die ook wel eens door een loslopende peuter in zijn kruis is gekopstoot, of wel eens een rondslingerende voet middenin het klokkenspel heeft gekregen? Doe hem (of jezelf) een plezier, en bestel de Fridaballs.

Bron: FridaBaby / Popsugar

LEES OOK: 21x Heel erg eerlijk én grappig: Vaderdagskaarten met humor