Oproep: stuur jouw verhaal in over de eerste vakantie met je baby en maak kans op een verblijf bij Center Parcs!

16.09.2016 11:00

Op vakantie gaan voordat je kinderen had was een feest. Jezelf op Schiphol al volsprayen met de nieuwste parfums, films kijken in het vliegtuig, iedere ochtend uitslapen, zes boeken lezen op het strand of aan het zwembad en iedere avond heerlijk lang dineren mét veel wijn en laat naar bed. Die vakanties zijn voorbij nu je moeder bent. Want op weg naar de vakantiebestemming – of je nu met het vliegtuig gaat of met de auto – ben je je gillende baby aan het troosten, je baby heeft zichzelf van z’n nek tot aan z’n tenen ondergepoept, je kunt de melk niet opwarmen onderweg, je baby wil niet slapen in het vakantiehuisje en je bent de hele vakantie obsessief bezig om je kind uit de zon te houden. Eenmaal weer thuis denk je: ik ben echt zó aan vakantie toe!

Wij weten het nog goed. Is dit voor jou ook herkenbaar?

Oproep: wij zoeken leuke, grappige, gênante, bijzondere, ontroerende, mooie verhalen over die eerste vakantie met je baby. Schrijf jouw verhaal op en mail die voor donderdag  22 september naar oproep@me-to-we.nl o.v.v. Center Parcs. De redactie van Me-to-We kiest de leukste drie verhalen uit en plaatst die op de site. Eén van die drie inzendingen wint uiteindelijk een verblijf bij Center Parcs.

* Voorwaarden van het gewonnen verblijf:
– de duur van het verblijf is een weekend of een midweek
– geldig voor alle parken in Nederland, België of Duitsland
– Geldig voor een 4-persoons Comfort of Premium cottage
– Niet geldig tijdens schoolvakanties en feestdagen
– Geldig tot 1 jaar na uitgifte

 

p-__ahaz_400x400Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Center Parcs, maar de inhoud ervan is van onszelf. Dichtbij en toch even lekker ertussen uit, bij Center Parcs hoef je nergens aan te denken. Center Parcs zorgt dat alles geregeld is, zodat je zorgeloos kunt genieten van je tijd samen. Van babymeubels en het Baby Servicepakket in de cottage tot gratis potjes babyvoeding in de restaurants. Of geniet volop van je baby tijdens één van de activiteiten zoals Baby zwemmen en baby massages. Bij Center Parcs kun je echt even samen zijn en unieke momenten creëren met je gezin. Voor meer informatie over Center Parcs klik je hier .
Lees hier alles over ons advertentiebeleid.