Peuter sluit zichzelf op in auto en heeft de tijd van zijn leven als de brandweer te hulp schiet

02.05.2017 10:05
Peuter sluit zichzelf op in auto en heeft de tijd van zijn leven als de brandweer te hulp schiet

Het zou je maar gebeuren: heb je net de boodschappen in de achterbak gezet, zaten de autosleutels erbij. Gewoon een kwestie van de deur opendoen? Niet als je peuter zojuist alles op slot heeft gedaan. Het overkwam de 27-jarige Kirsty Green uit Engeland.

Voordat ze de boodschappen kon uitladen, besloot Kirsty eerst haar zoontje Brandon (14 maanden) op de achterbank te zetten. Terwijl zijn moeder haar sleutels vergat, begon hij op zijn beurt met wat knopjes te experimenteren en deed zo alle deuren op slot. Oeps…

Waar zijn moeder in paniek raakte en de werknemers van de supermarkt om hulp vroeg, leek Brandon zich van geen kwaad bewust. Toen een aantal brandweermannen te hulp schoten om moeder en zoon (die inmiddels ook even een muntje in zijn mond had gestopt) zo snel mogelijk weer te herenigen, leek hij al helemaal de tijd van zijn leven te hebben.

Brandon werd ongedeerd uit de auto gehaald en eenmaal van de schrik bekomen, kon ook Kirsty wel om de situatie lachen. Op Facebook plaatste ze een foto van haar stralende zoontje (inmiddels achter het stuur) met de brandweermannen. “Een bedankje voor de geweldige mannen die mijn brutale aap hebben gered nadat hij zichzelf vandaag in de auto had opgesloten bij Bude Lidl!! Hij is overduidelijk getraumatiseerd door de hele situatie.”

 

Thank you to the amazing guys who rescued my cheeky monkey after locking himself in the car today at Bude Lidl!! He was clearly traumatised by the whole ordeal 😁

Geplaatst door Kirsty Green op vrijdag 28 april 2017

Lees ook: 21 Dingen die je denkt met je kind in de auto

(Bron: Huffington Post, beeld: Kirsty Green via Facebook