Vragen, opmerkingen, meningen? Zet ze op het Me-to-We forum!

10.03.2017 04:57

Vraag jij je ook af wanneer je baby nou eens gaat doorslapen? Of het normaal is dat de borstvoeding zo moeilijk gaat? Wat je moet doen als je peuter schuimbekkend in de supermarkt gaat liggen? En of je leven ooit weer een beetje normaal wordt? Je kunt er allemaal mee terecht op het spiksplinternieuwe Me to We forum!

Op het Me to We forum kun je praten over hoe het écht is, dat verzorgen en opvoeden van die kinderen. Je hoeft het niet te hebben over je wondertjes en dat het altijd maar genieten is (maar dat mag natuurlijk wel), je kunt ook gewoon eens eerlijk vertellen dat je zowat een delirium hebt van het slaapgebrek, dat je nooit meer seks hebt en dat je het soms best weleens moeilijk vindt, dat hele ouderschapsding. Op het Me to We forum zitten meer ouders die dolblij zijn met hun kinderen, maar soms door alle poepluiers, Legoblokjes en gebroken nachten het bos even niet meer zien. En gedeelde smart is halve smart. Toch?

Voortaan kun je op het forum je mening geven en meepraten over alles wat met het ouderschap te maken heeft. Registeren is snel en eenvoudig en daarna kun je je mening geven over van alles en nog wat, andere ouders helpen, of iemand die het nodig heeft gewoon een hart onder de riem steken.

Wij wensen jullie veel plezier op het Me to We forum! Enne…hou het netjes, hè? Discussiëren: ja. Schelden en kwetsen: nee. Respect, mensen. Respect.