Ingrediënten (borrelhapje, 8 personen)
- 1 oranje paprika
- 270 g vers bladerdeeg
- 225 g verse pastasaus tomaat-mascarpone
- 100 g geraspte Goudse oude kaas 48+
- 500 g snoepgroente tomatenmix
- 30 g rucola
Wat doe je:
- Verwarm de oven op 180 °C. Snijd de paprika in vier stukken, verwijder de steel en de zaadlijsten en snijd de parten in lange repen van ongeveer 1/2 cm breed. Leg het deeg op het bakpapier op de bakplaat, en bestrijk het met de saus. Verdeel de kaas erover, en leg de repen paprika kruislings op de pizza.
- Bak de pizza onderin de oven in ongeveer 25 minuten gaar. Snijd de oranje tomaatjes uit de tomatenmix ondertussen in kwartjes. Haal de pizza uit de oven en verdeel de halve tomaten en de rucola over de pizza.
Serveer de overgebleven (rode) tomaatjes apart erbij.
Bron: AH.nl
LEES OOK: Groente eten wordt een feestje met deze regenboogpizza
Sanne (26) woont samen met haar vriend en heeft nog geen kinderen. Die wil ze voorlopig ook nog niet, maar door haar werk bij Me to We komt ze in ieder geval zeer goed beslagen ten ijs als het zover is.