We hebben je mening nodig! Doe mee met ons testpanel

02.04.2018 10:45

Lees jij vaak onze artikelen? Kom je vaak op onze Facebookpagina? Dan zijn we op zoek naar jou! Want jouw mening is belangrijk voor ons.

Dagelijks kun je op Me-to-We lezen over alles wat met het ouderschap te maken heeft. Grappige weetjes, tips en trucs, nieuws en opinie, we proberen artikelen te plaatsen over uiteenlopende onderwerpen, die voor ouders van alle soorten en maten en met allerlei verschillende interesses boeiend zijn. We hopen dan ook dat je het leuk vindt wat er bij ons te lezen valt en zijn benieuwd naar je mening over ons magazine. Welke artikelen vind je leuk en welke niet zo? Wat mis je nog en wat mag er wel weg? Wij horen het graag van je! En daarom zijn we op zoek naar ons eigen Me-to-We panel.

We willen graag van je weten wat jij vindt van Me-to-We. Wil jij ons helpen ons magazine nog leuker te maken, geef je dan op voor het panel. Je schrijft je in voor het MeMo-panel van onderzoeksbureau MeMo². Zij zullen je dan af en toe benaderen voor korte onderzoeken. De meeste hiervan zullen over Me-to-We gaan, maar het zou ook kunnen dat je voor iets anders wordt benaderd. En eerlijk; je mag altijd nee zeggen.

Wil jij je laten horen? Schrijf je dan hieronder in voor het testpanel. Alvast bedankt!

Lukt het niet om het formulier in te vullen, klik dan hier!