Heeft Kylie Jenner haar dochter verminkt, of moet iedereen zich niet zo aanstellen?

30.07.2018 04:55

Misschien is het je ontgaan, maar de jongste Kardashian zus is afgelopen voorjaar bevallen van haar eerste kind, Stormi. Kylie is pas 20 jaar oud, is hard op weg een van de jongste selfmade miljardairs te worden en heeft een controversiële relatie met haar baby-daddy. Maar, eerlijk is eerlijk, ze heeft wel een onwijs schattige dochter.

https://www.instagram.com/p/BlYmPueg35o/?utm_source=ig_web_copy_link

Uiteraard kan niets in deze familie ongemerkt voorbijgaan aan het grote publiek. Kylie heeft onlangs veel stof doen opwaaien door een filmpje van haar en Stormi op Snapchat te zetten, hierin was namelijk duidelijk te zien dat er al gaatjes in de oren van haar dochtertje waren geprikt.

https://www.instagram.com/p/BlHKm4fBr5S/?taken-by=kyliesnapchat

Het duurde niet lang voordat het hele internet zich hiermee bemoeide en hun mening begon te ventileren. Er waren voornamelijk erg verbaasde en boze reacties:


Maar, je kunt ook altijd rekenen op de mensen die het voor de sterren opnemen:

Een twittergebruiker vond het puur ijdelheid, ten koste van de baby. 

Op een gegeven moment deden zelfs medische professionals mee aan de discussie. Kat Walker opperde dat als het goed gebeurt, het totaal ongevaarlijk is.
Nu vragen wij ons natuurlijk af wat júllie mening hier over is, hebben jullie kindjes al gaatjes? En vanaf welke leeftijd vinden jullie dat normaal? Laat het ons weten!
Lees ook: 15 Dingen die je niet meer draagt als je moeder wordt